FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2

Gică Hagi, intervenție-maraton după remiza din Elveția: „Vă spun cum gândesc eu!” + cum a caracterizat prestația lui Ianis: „Asta s-a văzut”

Gică Hagi a găsit părțile bune ale remizei scoase de România în Elveția, scor 2-2. „Regele” este mulțumit și de prestația lui Ianis Hagi. +33   FOTO
Gică Hagi a găsit părțile bune ale remizei scoase de România în Elveția, scor 2-2. „Regele” este mulțumit și de prestația lui Ianis Hagi.

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 20:01 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 21:03

Gică Hagi a găsit părțile bune ale remizei scoase de România în Elveția, scor 2-2. „Regele” este mulțumit și de prestația lui Ianis Hagi. 

România a fost înghesuită timp de 85 de minute în partida de la Lucerna, dar scos in-extremis un punct, grație „dublei” lui Valentin Mihăilă. Gică Hagi crede că doar rezultatul contează, nu maniera în care a fost obținut. 

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie! Gestul romantic făcut de fiul „Regelui” + răspunsul Elenei Tănase
EVENIMENT
Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie! Gestul romantic făcut de fiul „Regelui” + răspunsul Elenei Tănase

Gică Hagi, după Elveția - România 2-2: „Contează cum termini!”

„Vă spun cum gândesc eu. Nu contează cum începi, contează cum termini. Poți fi mai inspirat sau mai puțin, dar contează rezultatul. Mai ales acum, în momentul nostru, când nu există un român care nu vrea să meargă la Europene. 

Un rezultat foarte bun, o reacție foarte bună a echipei. Calitatea jucătorilor a făcut diferența. Ăsta e fotbalul, de asta e frumos, iubit. E imprevizibil! Când crezi că ești tare, nu ești concentrat, adversarul vine și te pedepsește. În 10 minute se poate schimba un destin.

Nu e vorba de a crede, în fotbal trebuie să vezi. Faptele rămân! Rezultatul e bun, aduce încredere și speranță. Mai ales jucătorilor implicați acolo.

Pentru a avea joc foarte competitiv... am fost printre puținii care au zis că e nevoie să construim o echipă puternică. Nu se face într-o zi sau două. E nevoie de timp și de jucători foarte buni. Trebuie să avem puțină răbdare până vom deveni foarte competitivi, până vom putea dicta ritmul și intensitatea jocului.

Am văzut 70 de minute că ne trebuie mai mult curaj. Această încredere vine cu punctele câștigate, cu această campanie începută foarte bine. Rezultatele sunt foarte bune, lucrurile merg într-o direcție care ne dă speranțe. Sperăm că în septembrie vom arăta foarte, foarte bine. 

Nu știu cum trebuie să arătăm, dar trebuie să câștigăm! Nu știu ce echipament vom îmbrăca, dar știu că trebuie să câștigăm acasă cu Israelul. Socotelile trebuie să le facem după fiecare meci”, a spus Gică Hagi la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gică Hagi: „Când a atins mingea, Ianis Hagi a luat decizii bune”

Ianis Hagi a avut o prestație ștearsă în partida de la Lucerna, fiind notat cu 4 în Gazeta Sporturilor. Doar Florinel Coman a mai primit o notă atât de mică. Gică a fost mulțumit de modul în care fiul lui s-a comportat. 

„Sunt fericit că Ianis e pe teren. A revenit după un an și ceva. Arată tot mai bine, sunt fericit că a jucat. Are nevoie de încredere și de timp. Când a atins mingea și când a fost în posesie a luat decizii foarte bune. Eu așa cred! A dat pase bune. 

Jocul colectiv contează foarte mult. Dacă ne apărăm, e clar că jucătorii ofensivi nu pot ieși în evidență. Important e că joacă și că va crește în fiecare zi la ritm și rezistență. Ianis este la 50% în acest moment. E foarte ambițios, își dorește mult”, a comentat Gică Hagi. 

Putem face anumite alegeri, dar noi, managerii, n-am făcut mereu lucrurile perfecte. Am văzut ce nu merge și am schimbat pe parcurs. Eu așa gândesc! Contează cum termini, nu cum începi. Așa am câștigat și noi campionatul în meciul cu FCSB
- Gică Hagi

VIDEO. Valentin Mihăilă: „Oamenii din România nu au încredere în noi”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Șumudică a urmărit tragerea la sorți și „condamnă” o reprezentantă a României: „N-are nicio șansă!”

Laurențiu Reghecampf, prima ofertă după ce a fost dat afară » Dorit din Liga 1 pentru play-off și cupele europene

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (39)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  22 Iunie 2023, 20:50
Postat de gigimarga2 pe 22 Iunie 2023, 16:03

Când o țară intreaga iți spune ca esti beat iar refuzi sa te culci . Asta inseamna sa fi ***.

Steluțe, steluțe, steluțe! Lol

tororosso
tororosso  •  22 Iunie 2023, 20:22

„Vă spun cum gândesc eu!”... „Regele” este mulțumit și de prestația lui Ianis Hagi. Are o gândire total opusă a miilor de contestatari . Își laudă odrasla de rușine să aibă cu cine a se contrazice.

dobrin
dobrin  •  22 Iunie 2023, 18:06

E multumit ca a jucat ***' titular. El si cu ologul de pe partea ailalta (Florinel) cei mai slabi de pe teren.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează