FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Gică Hagi, prima ieșire după meciurile cu Belarus și Andorra: „Trebuie să fim conștienți de un lucru!” + unde îl vede jucând pe Ianis

Gică Hagi a analizat parcursul României în preliminariile EURO 2024. „Regele” a vorbit și despre poziția în care Ianis Hagi (24 de ani) dă cel mai mare randament.
Gică Hagi a analizat parcursul României în preliminariile EURO 2024. „Regele” a vorbit și despre poziția în care Ianis Hagi (24 de ani) dă cel mai mare randament.

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 20:34 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 20:34

Gică Hagi a analizat parcursul României în preliminariile EURO 2024. „Regele” a vorbit și despre poziția în care Ianis Hagi (24 de ani) dă cel mai mare randament. 

După victoria 4-0 cu Andorra, Gică Hagi a avut cuvinte de laudă pentru „tricolori”. 

Presa din Israel anunță: program infernal! Ce decizie ar pregăti UEFA și cum ar influența duelul cu România + unde s-ar putea juca meciul
ISRAEL
Presa din Israel anunță: program infernal! Ce decizie ar pregăti UEFA și cum ar influența duelul cu România + unde s-ar putea juca meciul

Gică Hagi vede România la EURO 2024

„Din toată campania, trebuie să fim conștienți de un lucru, faptul că suntem pe primul loc. Chiar dacă avem mult spațiu să creștem, e loc de mai bine, dar suntem pe primul loc! Acest lucru aduce încredere multă în grup și în echipă. Acum ne așteaptă două meciuri foarte grele. Am văzut optimism, încredere, grupul e foarte bine.

Și scorul a fost bun. În acest meci, cu Andorra, jucătorii aveau doar de pierdut. Dar au fost conectați, au jucat ce trebuie. Suntem pe primul loc, e bine, dar trebuie să fim conștienți că ne așteaptă meciuri grele”, a spus Gică Hagi la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

+35 FOTO

Gică Popescu l-a criticat dur pe Edi Iordănescu după meciul cu Belarus. Bogdan Stelea a avut o opinie diferită. Întrebat cum se poziționează în polemica născută între foștii componenți ai „Generației de Aur”, Hagi a spus: 

Nu mă puneți să vorbesc, fiecare are personalitatea lui, opiniile lui. Noi am fost obișnuiți care fiecare jucător să spună opinia. Eu vă spun că România, când ești pe primul loc, înseamnă că face lucruri bune! În partea ofensivă trebuie să ne exprimăm mult mai bine. Dar e important să avem rezultate bune, ele ne aduc încredere și curaj. Cu ele va veni și jocul ofensiv
- Gică Hagi 

Gică Hagi: „Ianis poate juca inter sau număr 10”

Întrebat de Radu Naum care e poziția favorită în teren a lui Ianis, Gică a oferit mai multe variante. 

„Eu vă zic ce mi-a zis și mie Ianis când juca și la mine în bandă. Dacă vrei să joci 4-3-3 poate să joace și inter. S-a dezvolutat foarte bine, zice că îi place foarte mult. E important să vorbești cu jucătorul și să știi cum se simte. 

La mine a jucat la început atacant, era mic, nu era foarte puternic fizic. Mizam mult pe creativitatea lui, pe tehnica pe care oare. Ușor-ușor, când a venit a doua oară, am discutat amândoi și mi-a zis că dacă vreau cel mai bun randament de la el să îl pun număr 10. Atunci a făcut diferența. La U21 a jucat tot 4-2-3-1 și cred că a excelat. Probabil acolo îi stă cel mai bine, în centru, număr 10.

A dat foarte bun randamentul și în bandă. A ieșit la Rangers cel mai bun tânăr jucător în echipa care a câștigat campionatul. E un jucător polivalent, poate juca toate posturile în atac. El îmi spune că poate și inter și că îi place mult acolo!”, a concluzionat Gică Hagi. 

VIDEO. Gică Hagi, încrezător în viitorul echipei sale: „Ușor, ușor, vom reveni la forma de sezonul trecut”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV / VIDEO Poveste incredibilă relatată la GSP Live: „Drăgușin a jucat cu două coaste rupte. Atunci am recunoscut campionul”

FCSB se schimbă » Vin minimum doi jucători în iarnă: „scouter-ul” lui Becali pleacă iar în Africa de Sud

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (10)
parachioara5
parachioara5  •  19 Octombrie 2023, 19:55
Postat de mehigh_ms pe 19 Octombrie 2023, 08:02

ar trebui sa iti blocheze contul! doar aberatii postezi!

sa ti l blocheze tie ...acestea nu s aberatii ci adevarul care supara pe fanaticii bucuresteni ...

mishu_74
mishu_74  •  19 Octombrie 2023, 17:20
Postat de calinescu_ pe 19 Octombrie 2023, 09:16

Fotbalist bun , antrenor MEDIOCRU ...!!! A luat pe gratis toti copiii talentati in ultimii 15 ani si i-a terminat pe toti ...!!!

din ce stiu, mai este loc de vreo 50 de academii in fotbalul romanesc. de ce nu ii arati tu cum se scot talente pe banda rulanta? ... oh, wait, pentru asta trebuie pus osul la munca, am priceput :)))

mishu_74
mishu_74  •  19 Octombrie 2023, 17:16
Postat de parachioara5 pe 18 Octombrie 2023, 20:57

...hagi si minciunile lui cu care a distrus fotbalul romanesc ...ar trebui marginalizat acest fost jucator mediocru ...

altul care are venituri doar din pariuri... ia zi, de cate ori ai pariat pe Farul anul asta, boss?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează