FOTBAL  »  NATIONALA  »  GENERAȚIA DE AUR

VIDEO Gică Popescu l-a convins » Jose Mourinho vine pe Arena Națională pe 25 mai: anunț inedit

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 21:11 / Actualizat luni, 06 mai 2024 21:41

Jose Mourinho, legendarul antrenor portughez, va fi pe Arena Națională pe 25 mai, la meciul de adio al „Generației de Aur”.

Jose Mourinho a acceptat să fie antrenorul adversarilor României. Foștii internaționali „tricolori” vor da piept cu o echipă formată din foști mari fotbaliști, foști coechipieri sau adversari ai românilor. Pe banca naționalei României va sta Anghel Iordănescu, cel care a dus echipa „tricoloră” în „sferturile” CM 1994.

VIDEO. Jose Mourinho și-a anunțat prezența la meciul de retragere al Generației de Aur

Meciul de adio al „Generației de Aur” va avea loc pe 25 mai, de la ora 20:30. Jose Mourinho și-a anunțat prezența într-un mod inedit, printr-un video trimis pe whatsapp lui Gică Popescu.

„Ei bine, se pare că ne vom vedea la București foarte curând. Am fost invitat să fiu antrenorul uneia dintre echipe, într-o seară în care toată lumea va mulțumi unei naționale care a scris istorie.

Am acceptat și abia aștept să mă întâlnesc cu unii dintre cei mai buni jucători din istorie”, a transmis Jose Mourinho, într-un mesaj apărut pe pagina de Facebook @Generația de Aur.

Din selecționata vedetelor internaționale vor face parte Rivaldo, Christian Karembeu, Hristo Stoichkov, Dida, Nuno Gomes și Eric Abidal.

Salutare prieteni din România, sunt Hristo Stoichkov. Ca întotdeauna, este o plăcere să fiu lângă voi într-o zi așa de importantă pentru fotbalul din România. Toți știți că îi iubesc mult pe Gică Hagi și Gică Popescu și întreaga Generație de Aur, așa că pe 25 de mai, eu, Hristo Stoichkov, voi veni în această zi mare să mă bucur alături de Generația de Aur. Ne vedem pe 25 mai
- Hristo Stoichkov, Balonul de Aur din 1994

Le mulțumesc mult prietenilor mei Gică Hagi și Gică Popescu pentru invitația la marele eveniment de pe 25 mai. Vă aștept pe toți la București. O îmbrățișare!
- Rivaldo, Balonul de Aur din 1999

Citește și:

Rednic a anunțat clar » Mesaj către dinamoviști: „Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”
UTA - FCU CRAIOVA 3-1
Rednic a anunțat clar » Mesaj către dinamoviști: „Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”
Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe
PLAY-OUT
Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
mr90
mr90  •  09 Mai 2024, 15:03
Postat de kxd2000 pe 08 Mai 2024, 10:16

Așa este, ai perfectă dreptate. Mai greu cu metaforele pe aici….Generația de aur = generația de vârf. Pe cât se poate de simplu. Clasarea pe locul 6 la un Mondial este o adevărată performanță pentru noi, dovadă că nu a mai fost egalată și nici nu știu dacă va mai fi. Aviz necunoscătorilor: https://www.thesoccerworldcups.com/world_cups/1994_final_standings.php

Si am fi fost pe locul 5 in lume daca nu luam 4 goluri de la Elvetia care ne-a deranjat golaverajul !

manx
manx  •  08 Mai 2024, 23:33

In ce hal a ajuns fotbalul nostru. Nu am auzit asa ceva retragerea generatiei de aur. Retragerea unei echipe. Mai bine-i spunea Nunta de Aur. A facut nunta Ianis anul asta sau o sa o faca. La anu' o sa sarbatorim un an de la retragerea de 25 de ani a generatiei de aur. Au facut campioane mondiale asa ceva? Si nu înteleg. Cum se retrage generatia? Nu mai joaca niciodata? Au mai avut competitii pâna acum? Este doar o initiativa pentru a strânge bani? Care dintre ei o sa "stea" în teren 30 de minute. Sa stea, ca fiecare este o stea, dar de alergat nu cred ca o sa poata prea mult. Oare câti o sa fie, macar vreo 50 sa se termine meciul. Sunt cam toti certati cu Federatia. Boicoteaza careva cum a facut Dukadam. El nu s-a dus pentru ca a fost organizata de minister întâlnirea. Una mai groasa, mai jenanta. 38 de ani.

doublem
doublem  •  08 Mai 2024, 11:42

La vârsta lor și retrași de un sfert de secol vor umple stadionul. Nu cred că merge cineva pentru a vedea spectacol, e un semn de iubire pentru cei care ne-au bucurat un deceniu și chiar mai bine. Sănătate tuturor celor implicați în această acțiune!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează