FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Declarații dure la adresa lui Mirel Rădoi: "Nu el a calificat echipa, e un produs reîmpachetat!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 13:27

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, a fost atacat în această dimineață, la emisiunea GSP LIVE, de Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo între 1997 și 2007. 

VIDEO cu momentul în care "Vova" Cohn îl caracterizează pe Mirel Rădoi

"Și Rădoi e un produs reîmpachetat și promovat de Federație.  Au spus «Dom'le, hai să luăm unul dintre jucătorii care au fost în preajma Generației de Aur».

Calificarea naționalei U21 la EURO 2019 a fost realizată de Daniel Isăilă (n.r - selecționerul de dinaintea lui Rădoi)", a spus Vladimir Cohn, la emisiunea GSP LIVE

Rădoi a fost instalat pe banca naționalei U21 pe 3 august, fostul stelist fiind cel care l-a înlocuit pe Daniel Isăilă, plecat în Arabia Saudită.

Cu el pe bancă, naționala U21 a reușit 4 victorii consecutive (2-1 cu Portugalia, 2-0 cu Bosnia, 2-0 cu Țara Galilor și 4-0 cu Liechtenstein), asigurând astfel calificarea la Europeanul din vara anului viitor, unde "tricolorii" mici sunt repartizați într-o grupă cu Franța, Anglia și Croația.

Vezi și:GSP LIVE // VIDEO Atac dur la Răzvan Burleanu: "Manevra prin care a câștigat alegerile nu are nicio legătură cu fotbalul"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  19 Decembrie 2018, 17:05

Asta cica mai e si om de afaceri cu asemenea pareri, dar daca si un ageamiu ca George Becali e considerat om de afaceri, de ce nu si Vivi Kon!? Mai nea fost actionar atrnatori la Dinamo care nu ai ajuns in Champions League, desi Otelul si Urziceanca au ajuns acolo, degeaba alergi 41 de km la un maraton in frunte daca nu treci linia de sosire! Degeaba ajungi in turul 3 preliminar si te scoate Lazio, asta nu inseamna ca ai ajuns in grupele Champions! Din pacate, in Romania, astfel de nulitati care fac bisnis in loc de business isi dau cu parerea, desi nu se pricep la nimic si nu au produs nimic in viata, doar au furat! Vivi Kon, un intelectual de nivelul Becali, care se pricepe la fotbal cat Becali, adica e paralel!

geogeo
geogeo  •  19 Decembrie 2018, 18:09

Lucrurile sunt simple: 1) Isaila are merite pentru calificare. 2)Radoi are si el merite pentru calificare. 3)Nu poate fi cuantificat cine are meritul mai mare si nici nu ar avea rost. 4) Cohn este un caracter mic si puchinos.

arsenie.bk
arsenie.bk  •  19 Decembrie 2018, 17:51

Vova Cohn e un produs de Antipa reîmpachetat de presă.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează