FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Helmut Duckadam a mers pe stadion la România U21 - Croația U21 și a fost șocat: „L-aș fi schimbat în minutul 15!”

Valentin Țicu, numărul 3 // foto: Imago Images
Valentin Țicu, numărul 3 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 20:39 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 21:04

Fostul mare portar Helmut Duckadam (64 de ani) a fost profund dezamăgit de atitudinea fundașului stânga Valentin Țicu (22) din meciul România - Croația 0-0 de la Campionatul European U21.

Rezervă în primul meci al „tricolorilor” de la turneul final, 0-3 cu Spania, Valentin Țicu a fost integralist în următoarele două partide din grupă, 0-1 cu Ucraina și 0-0 cu Croația.

Gigi Becali îl sfidează pe Răzvan Burleanu: „Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS!” » Plan riscant pus la cale de FCSB
FCSB
Gigi Becali îl sfidează pe Răzvan Burleanu: „Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS!” » Plan riscant pus la cale de FCSB

În înfrângerea contra ucrainenilor, fundașul lateral al Petrolului i-a lăsat o impresie bună lui Helmut Duckadam. Totul s-a schimbat seara trecută, la meciul contra Croației.

Helmut Duckadam a mers pe stadion la România - Croația și a fost șocat de atitudinea lui Valentin Țicu

„După meciul cu Ucraina, l-am lăudat puțin pe Țicu. Mi s-a părut că a încercat să facă una, alta. Aseară am mers pe stadion și l-am văzut pe același Țicu. Bine, numele era același.

Superficial, atitudine de vedetă, plictisit! După un singur meci în care a fost lăudat de unii și de alții. După un meci, asta a fost atitudinea lui. Nu știu, poate nu a avut Săndoi pe altcineva să bage. Eu l-aș fi schimbat în minutul 15!”, a precizat Duckadam la „Fotbal Club”, la DigiSport.

Intrat în direct prin intervenție telefonică, Sorin Cârțu l-a completat pe Duckadam: „Toate acțiunile periculoase ale ucrainenilor au fost între Țicu și Dican. S-a poziționat foarte prost de foarte multe ori”.

5este nota pe care a primit-o Țicu în Gazeta Sporturilor pentru evoluția contra croaților

VIDEO: impresiile lui Helmut Duckadam după România - Croația 0-0

Mai multe știri despre echipa națională:

Naționala dezbinaților » Vestiar rupt, bisericuțe și jucători care se evitau chiar și pe teren

Dragoș Albu, discurs dur la finalul jocului cu Croația

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
gheorghe
gheorghe  •  29 Iunie 2023, 00:23

Offf domniilor foști mari fotbaliști...ori sunteți rău intenționați, ori chiar nu vă pricepeți ! Și influențați și opiniile altora ! Sincer, la televizor s a văzut clar că acolo pe stânga, fundașii au fost permanent în inferioritate numerică, adversarii venind direct peste ei, fără niciun filtrue al mijlocașilor noștri , nu că ar fi vrut , ci , pt că jocul ii obliga prin gaura , vidul din zona aia. Cu Spania, permanent depășit, fizic , tehnic , tactic Borza trebuia schimbat din autocar....cu Ucraina , Ticu a jucat și fundaș și mijlocaș și extremă , cu Croația normal că era scârbit pt că juca 1 contra 3 permanent și intră în centru, cerând protecție în spațiul aglomerat. Nu pentru că nu avea pe cine sa bage in locul lui nu a fost scos în min 15, domnilor, ci , pt că trebuia să scoată alți 4-5 care au jucat doar pt ei , doar când avut mingea, doar pentru impresari.... fundașii erau direct expusi , unu contra doi. Domnilor analiști, dați le și celor doi și nouă , din statistica, cate recuperări , deposedări , intercepții , dueluri câștigate au avut mijlocașii noștri. Și , poate, înainte să încerce să ne prostească pe noi , s ar mai gândi o clipă dacă merită să se discrediteze cu analizele lor ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează