FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA Ianis Hagi, reacție tare când a fost întrebat dacă se gândește că ar putea rata Euro 2024: „Crezi că se pune problema?!”

Ianis Hagi, gol în meciul amical Columbia - România
Ianis Hagi, gol în meciul amical Columbia - România

Articol de , - Publicat miercuri, 27 martie 2024 02:40 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 09:33

Ianis Hagi, 25 de ani, a făcut un meci consistent cu Columbia, scor 2-3, fiind introdus pe teren în ultima jumătate de oră și reușind un gol. La final, fotbalistul a arătat că este foarte sigur pe el.

Ianis Hagi, 25 de ani, a intrat pe parcurs în meciul cu Columbia (2-3), a fost folosit Olimpiu Moruțan titular, așa cum a anunțat GSP.ro, dar s-a simțit apariția pe teren a fotbalistului de la Alaves.

Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”
Columbia - România
Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”

A fost introdus pe teren în repriza secundă, a dat semnalul unei posibile reveniri în minutul 84, când a fructificat o eroare a lui Rios și a dovedit sânge rece în fața porții adverse. Și până la acel moment, sub privirile părinților săi, Gică și Marilena Hagi, prezenți în tribune la Madrid, Ianis Hagi a creat faze ofensive. A fost în meci!

Ianis, atitudine de Hagi: „Mereu când am intrat, am jucat foarte bine, repet"

Și la reacțiile de după partidă, fotbalistul a fost sigur pe el. Nu-și face griji că i-ar fi periclitat în vreun fel locul în lotul pentru Euro 2024, cu toate că a ajuns să evolueze foarte puțin pentru echipa de club.

„Mă simt foarte puternic, cred că de fiecare dată când am intrat pe teren sezonul ăsta am făcut-o bine. Au fost două teste în care staff-ul a vrut să găsească câteva răspunsuri. De exemplu, e prima dată când joc la națională «optar».

Nu cred că se pune problema de formă, mereu când am intrat, am jucat foarte bine, repet. Ce depinde de mine fac. Mingea este altundeva, eu îmi aștept șansa. Mister îmi știe mentalitatea, știe cine sunt. A înțeles situația actuală. Îi mulțumesc că a venit în ianuarie să vorbească cu cei de la club”, a declarat Hagi la finalul partidei.

Eu mai mult decât să intru pe teren și să joc bine nu am ce să fac. Am luat în vară o decizie pe care am fost forțat să o iau. Mi-a mers bine până în decembrie, de atunci nu a mai fost extraordinar. De jucat, am jucat și sunt în formă
Ianis Hagi, mijlocaș Alaves

33de meciuri are Ianis Hagi la prima reprezentativă, având 5 goluri

România - Columbia 2-3 » Edi Iordănescu, declarații despre șansele României la EURO după meciul de azi și aflarea ultimei adversare din grupă, Ucraina

Ianis Hagi, ferm în declarații: „Îmi știu statisticile, știu unde sunt. Numele mi-a adus doar avantaje”

Chestionat dacă se gândește că ar putea rata prezența în lotul pentru Euro 2024, pe considerentul că joacă puțin la Alaves, detaliu ce-l descumpănește pe selecționerul Edi Iordănescu, Ianis Hagi a fost tranșant: "Crezi că se pune problema să nu fiu în lot?! Se discută mult...

Nu știu, întrebați-l pe selecționer. Eu v-am demonstrat pe teren, și la club, și la națională, îmi știu statisticile, știu unde sunt. Sunt mai bun decât în momentul accidentării.

(dacă este presiune asupra lui datorită numelui Hagi) A fost din prima zi! Am trecut de subiectul presiunii. Mă simt bine, mă simt mândru că port acest nume, cred că numele Hagi mi-a adus doar avantaje", a mai comentat fotbalistul.

Pentru mine, orice reușită la națională reprezintă ceva imens. Plus că este ziua surorii mele, îi dedic golul ei. Nu putem compara un amical cu un Mondial. Orice reușită mă fac mândru. Când reușesc să-mi aduc și părinții la meci, orice reușită mă face să mă simt mai bine
Ianis Hagi, mijlocaș Alaves

18meciuri și un assist a adunat Ianis Hagi în LaLiga pentru Alaves, în 2024 bifând patru prezențe, în rest fiind rezervă neutilizată în șapte runde

VIDEO Columbia - România. Ianis Hagi, declarații la finalul meciului de la Madrid

Citește și alte știri:

VIDEO Stanciu, franc după Columbia - România: „Din păcate, trebuie să recunoaștem”

Horațiu Moldovan, tranșant: „Normal că simt o presiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Doru.S
Doru.S  •  29 Martie 2024, 10:00
Postat de Moshu pe 28 Martie 2024, 19:13

wow...daca si cu parca...esti vai de tine dar increzut pana dincolo...pun pariu ca esti un somer amarit si frustrat...

Haha...aici chiar gresesti cu somajul si frustrarea. Chiar deloc, sunt intreprinzator privat si am venituri consistente. Adica daca vreau maine sa plec pe orice continent vreau si sa stau o luna, pot pleca. N-am oprelisti legate de bani, viza, situatie

Moshu
Moshu  •  28 Martie 2024, 19:13
Postat de Doru.S pe 28 Martie 2024, 14:05

Daca eram eu in locul lui Edy il puneam sa joace integralist in ambele meciuri, joace tata 90 de minute sa vad daca duci! Probabil i se intampla ca lui Alibec care in minutul 30 era distrus total.

wow...daca si cu parca...esti vai de tine dar increzut pana dincolo...pun pariu ca esti un somer amarit si frustrat...

Doru.S
Doru.S  •  28 Martie 2024, 14:05
Postat de Moshu pe 27 Martie 2024, 12:17

wow,cit esti de..."specialist",stii tu sigur cit si ce poate ...sunteti penibili bai ***

Daca eram eu in locul lui Edy il puneam sa joace integralist in ambele meciuri, joace tata 90 de minute sa vad daca duci! Probabil i se intampla ca lui Alibec care in minutul 30 era distrus total.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează