FOTBAL  »  NATIONALA  »  PLAN

Ianis Hagi a anunțat când plănuiește să se retragă » Tatăl lui a făcut-o la 36 de ani

Ianis Hagi, în tricoul naționalei // foto: Imago Images +49   FOTO
Ianis Hagi, în tricoul naționalei // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 17:26 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 17:50

Ianis Hagi (25 de ani), mijlocaș la Deportivo Alaves și echipa națională a României, are de gând să joace „până la 38 de ani, poate 40”. Ar avea, astfel, o carieră mai lungă decât a avut tatăl lui, Gheorghe, retras în 2001, la vârsta de 36 de ani.

Ianis Hagi este fotbalistul român al momentului. Mijlocașul lui Deportivo Alaves a marcat golul victoriei pentru România în duelul cu Israel, scor 2-1, rezultat care i-a calificat pe „tricolori” la Campionatul European după o pauză de 8 ani.

Cu câteva zile înainte de meciul cu Israel, Ianis le dezvăluise spaniolilor, în cadrul podcastului La Liga, ce planuri de viitor are. El are de gând să mai joace mult timp de acum încolo, să-și încheie cariera la 38, dacă nu 40 de ani, ca „unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului”.

Ultimele informații despre Dennis Man și Valentin Mihăilă. Giovanni Becali, anunț despre fotbalistul Parmei: „Va fi cel mai tare transfer, chiar mai spectaculos decât Chivu, Mutu”
PARMA
Ultimele informații despre Dennis Man și Valentin Mihăilă. Giovanni Becali, anunț despre fotbalistul Parmei: „Va fi cel mai tare transfer, chiar mai spectaculos decât Chivu, Mutu”

Ianis Hagi a anunțat când plănuiește să se retragă: „Sper să joc până la 38 de ani, poate 40”

„Sunt foarte mândru că sunt în al nouălea meu sezon la profesioniști. Sunt la un nivel decent și simt că progresez de la un sezon la altul, devin mai bun pe an ce trece.

Ținta mea este să-mi aflu limitele, momentan nu știu care sunt acestea. Despre asta este călătoria mea în fotbal, o încercare de a descoperi cine sunt, cât de departe pot ajunge.

Încă simt că pot îmbunătăți foarte multe aspecte, am mulți ani în față și sper că voi putea juca până la 38 de ani, poate 40, iar într-o bună zi să-mi ating potențialul maxim, să fiu unul dintre cei mai buni din istoria acestui sport”, a transmis Ianis în cadrul La Liga Talks.

22 octombrie 2036este data în care Ianis va împlini 38 de ani

Dacă va reuși să joace până la 38 ani, atunci Ianis își va bate tatăl ca durată a carierei. Gică Hagi s-a retras în vara lui 2001, la câteva luni după ce împlinise 36 de ani.

5 cluburia bifat Ianis până la 25 de ani: Farul (ex-Viitorul), Fiorentina, Genk, Rangers și Deportivo Alaves

În vara lui 2024, Ianis ar trebui să revină la clubul de care aparține, Rangers. La Alaves a fost cedat temporar, pentru un sezon. 

Mai multe știri de actualitate:

Și-a anunțat retragerea după Dinamo - FCSB: „Nu-mi mai permite programul! Renunț la această postură”

„De ce Horațiu Moldovan face greșeli la Rapid și la națională e sigur?” » Explicațiile unui fost mare portar

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (7)
Vali1951
Vali1951  •  21 Noiembrie 2023, 00:34

Memoriile nu se scriu la tinerețe, ci după ai trecut prin multe și ai făcut ceva semnificativ

PrivesteOglinda
PrivesteOglinda  •  20 Noiembrie 2023, 21:25

cine a lansat pagina asta e un *** ...ca si trofeul fara picioare cu numele, care rateaza din fata portii vezi ultimul meci !!! *** ...un infumurat umflat, care nu e bun, sa joace nici in divizia B, traiasca tac-su care nu leaga 2 cuvinte corect si mai e si cu "facultate"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  20 Noiembrie 2023, 21:23

Copilu lui tata e un loser absolut. Campania de presa nu face altceva decat sa puna presiune pe el si sa nu-l lase sa se maturizeze ...!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează