FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ianis Hagi îi taxează pe jucătorii care refuză să mai vină la loturile naționale: „Aici nu vii pentru bani! Cine nu se simte român, să meargă acolo unde simte”

Ianis Hagi, în meciul România - Kosovo. 
Foto: Raed Krishan (GSP)
Ianis Hagi, în meciul România - Kosovo. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 13:05 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 14:15

Ianis Hagi (24 de ani), mijlocașul celor de la Deportivo Alaves, a vorbit despre fotbaliștii care refuză să vină la echipele naționale ale României. 

În ultimul an, doi jucători care au evoluat la naționalele de tineret, respectiv seniori ale României, Daniel Boloca (24 de ani), mijlocașul ajuns între timp la Sassuolo, și Andrei Coubiș (20 de ani), fundașul central de la AC Milan Primavera, au refuzat să mai reprezinte „tricolorul”. Ambii s-au născut și au crescut în Italia.

Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate
OȚELUL
Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate

Daniel Boloca a fost nemulțumit de faptul că selecționerul Edi Iordănescu nu l-a folosit mai mult în meciul amical cu Slovenia, fiind chiar chemat de fostul selecționer al Italiei, Roberto Mancini, la un trial. Andrei Coubiș, stoperul lui AC Milan, a refuzat să se mai prezinte la loturile de tineret ale României, alegând să reprezinte Italia. 

Întrebat pe baza acestui subiect, Ianis Hagi a spus că jucătorii chemați la naționalele României ar trebui să se prezinte la lot numai dacă sunt cu gândul 100% la echipele naționale. 

Ianis Hagi, despre jucătorii care refuză să se prezinte la naționalele României: „Aici vii să-ți reprezinți țara și punct!”

„Nu vreau să vorbesc de X sau de Y. Eu ceea ce spun acum spun ca opinie despre subiect în general. E clar că la națională nu vii pentru bani. Iar eu am fost educat că nu vii nici pentru faimă. 

Aici vii să-ți reprezinți țara și punct! Cine simte, să vină. Cine se simte ca fiind altceva decât român, să meargă acolo unde simte! E clar că depinde de ce își dorește fiecare, dar mai mult decât atât depinde de ce simte. 

Peste tot în lume, am văzut-o la zeci de jucători de naționalități diferite, echipa națională înseamnă ceva special, incomparabil cu ce poți simți la club. Dacă percepi acest lucru cu toată ființa ta, bravo! 

Dacă nu, mergi acolo unde simți să mergi”, a precizat Ianis Hagi, potrivit Prosport. 

Ianis Hagi: „Când vin la națională, sângele meu curge de zece ori mai repede”

Fotbalistul împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves a mai precizat și ce înseamnă convocarea la echipa națională pentru el. 

„E un foc interior pentru țara mea, naționala mea arde înăuntrul meu. Oameni buni, de cinci ori pe an, în cinci perioade diferite, cam atât ai șansa să-ți reprezinți țara! Atât! Așa de rar și de important este! 

Păi, pe mine mă ajută tocmai faptul că simt cum arde asta mereu în mine. Când vin la națională, sângele meu curge de zece ori mai repede. 

Și cu asta intru pe teren!”, a mai punctat Ianis Hagi, conform sursei citate anterior, 

VIDEO. Declarațiile lui Ianis Hagi la revenirea în lotul echipei naționale: „Îi cunosc pe majoritatea de la 11-12 ani, știu cu cine ies pe teren, sunt încrezător că va veni și momentul nostru”

Citește și: 

Marius Lăcătuș, ferm înainte de meciurile naționalei cu Belarus și Andorra: „Dacă nu câștigăm, nici nu avem voie să ne gândim la Campionatul European”

Denis Drăguș a aterizat în România: „Revenirea la națională este unică” + „Șumudică este extraordinar, m-a ajutat mult”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
10geo
10geo  •  08 Octombrie 2023, 21:09
Postat de BayernMunchen pe 08 Octombrie 2023, 14:56

Tu esti atarnator! Nu ai o chiftea in burta, pe cand el pana la 24 de ani a produs in jur de 7 milioane de €!

I-a produs cu numele pe care-l poarta, realizari ZERO! Numai gura e de el!

dedescump
dedescump  •  08 Octombrie 2023, 18:31

Au precedenta cei recomandați,care joaca fotbal nu au bafta doar pile.FRF= *** .Cum domnul Hagi se lamentează op fiul dansului la națională

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tivireli
tivireli  •  08 Octombrie 2023, 15:51
Postat de elgabri pe 08 Octombrie 2023, 15:03

Poti sa ai miliarde cand esti doar o tentativa de fotbalist si tu doar pacalesti fotbalul chiar nu ma intereseaza ma lasa rece.

Te lasa asa cum tu esti deja: rece!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează