FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

L-am găsit pe Edward Iordănescu! Unde se află selecționerul echipei naționale + întâlnire importantă cu Ianis Hagi

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 15:44 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 16:34

După calificarea echipei naționale la Campionatul European din vară și după tragerea la sorți care a avut loc în Germania, selecționerul Edward Iordănescu a fost dat „dispărut”.

Acesta a avut parte de o vacanță alături de familie, iar de câteva zile s-a întors la muncă. Mai întâi la Federație, apoi a decis să plece din România. Prima oprire? Oliva Nova, în cantonamentul CFR-ului.

Edward Iordănescu a văzut înfrângerea CFR-ului cu Gent

Edward Iordănescu a făcut prima vizită de lucru din noul sezon, iar astăzi a asistat la meciul amical pe care CFR l-a pierdut în fața belgienilor de la Gent, 1-2, golul românilor fiind marcat de Ciprian Deac.

CFR Cluj - Gent 1-2 » Elevii lui Mandorlini au pierdut primul amical din Spania: a marcat veteranul Deac
CFR CLUJ - GENT 1-2
CFR Cluj - Gent 1-2 » Elevii lui Mandorlini au pierdut primul amical din Spania: a marcat veteranul Deac

Multă vreme, în prima repriză, CFR s-a descurcat bine cu Gent. Este adevărat că nici belgienii nu i-au pus mari probleme. La reluare, după ce antrenorul Andrea Mandorlini a făcut mai multe modificări în echipă, CFR a devenit din ce în ce mai vulnerabilă. Golurile fiind marcate în minutele 56 și 77 de către belgieni.

Discuții cu jucătorii și cu Mandorlini

Din informațiile GSP.RO, Edward Iordănescu va avea o discuție de lucru cu antrenorul italian Andrea Mandorlini, dar va schimba câteva idei și cu jucătorii români cu șanse să ajungă la echipa națională pentru cele patru meciuri amicale din acest an.

+3 FOTO

Vasile Mogoș, Daniel Bîrligea, Cristi Manea sau Mario Camora sunt monitorizați de staff-ul echipei naționale, cel puțin unul având șanse să prindă lotul României pentru Euro 2024.

Întâlnire cu Ianis Hagi și Andrei Rațiu

„Cantonamentul” selecționerului nu se va termina așa rapid: din stagiul de pregătire al CFR-ului, acesta va pleca la Alaves. Acolo va avea o discuție cu Ianis Hagi, dar și, foarte probabil, cu antrenorul Luis García.

Apoi va ajunge și la Madrid pentru a se vedea cu Andrei Rațiu, legitimat la Rayo Vallecano. E foarte posibil ca Edward Iordănescu să participe inclusiv la o ședință de pregătire a antrenorului Francisco Rodríguez.

Secunzii lui Iordănescu sunt în Antalya

Cum Turcia a devenit „casă” pentru mai multe echipe din Liga 1, staff-ul echipei naționale a trebuit să-și împartă din sarcini.

Ionel Gane, Alexandru Radu și Florin Constantinovici, secunzii lui Edward Iordănescu, au fost delegați pentru stagiul turcesc acolo unde au urmărit mai multe antrenamente, dar și meciuri de verificare.

L-am găsit pe Edward Iordănescu! Unde se află selecționerul echipei naționale + întâlnire importantă cu Ianis Hagi
Florin Pârvu (Petrolul) la o discuție cu Ionel Gane

În plus, au avut discuții scurte cu o parte dintre jucătorii români cu șanse să participe la Campionatul European, dar și întâlniri cu antrenorii formațiilor de la noi. Daniel Pancu a reprezentat echipa națională de tineret în stagiul turcesc.

Patru meciuri amicale înainte de Euro

Primul meci din 2024 al naționalei va fi pe 22 martie, în fața Irlandei de Nord, pe Arena Națională din București, patru zile mai târziu, pe 26 martie, urmând să întâlnească naționala Columbiei pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

Reprezentativa României va mai disputa, la începutul lunii iunie, două partide de verificare, ultimele înaintea turneului final din Germania. Echipa națională va întâlni, pe 4 iunie, Bulgaria, iar pe 8 iunie va juca împotriva reprezentativei din Liechtenstein, ambele meciuri urmând să se dispute pe stadionul Steaua din București.

Citește și:

Mesajul lui Edi Iordănescu după transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Avem un fotbalist care arată că se poate”
PREMIER LEAGUE
Mesajul lui Edi Iordănescu după transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Avem un fotbalist care arată că se poate”
Investitorii din Turcia interesați să preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus un oficial al „lupilor”
PETROLUL
Investitorii din Turcia interesați să preia Petrolul au ajuns la amicalul cu Chernomorets din Antalya » Ce a spus un oficial al „lupilor”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
parachioara5
parachioara5  •  13 Ianuarie 2024, 05:30

aseara a fost rezerva neutilizata ...ne a facut de rusine ...

zb59
zb59  •  13 Ianuarie 2024, 02:11

“ Acesta a avut parte de o vacanță alături de familie, iar de câteva zile s-a întors la muncă.” zice gsp! La care munca s-a intors. I3dy, fiul lui casheta!? Asta pare poanta inceputului de an!:)

parachioara5
parachioara5  •  12 Ianuarie 2024, 19:50

...ne am saturat de nepotisme ...vrem un fotbal curat nu calificari la Euro din intamplare ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează