FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

UPDATE „Tricolorii” U21 convocați de Florin Bratu pentru amicalele cu Georgia și Slovacia » Două schimbări de ultim moment

România U21 la amicalul cu Finlanda din martie // foto: Imago Images
România U21 la amicalul cu Finlanda din martie // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 11:04 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 11:04

FRF a anunțat lotul convocat de selecționerul Florin Bratu (42 de ani) pentru partidele-test ale reprezentativei U21 din iunie, cu Georgia și Slovacia, ambele în deplasare. 

UPDATE 25 mai, ora 11:00 » Două schimbări în lot

FRF a anunțat azi două schimbări în lotul lui Florin Bratu. Portarul Otto Hindrich și Valentin Țicu nu se vor mai alătura lotului. Selecționerul a decis să mizeze pe portarul Raul Bălbărău, de la CSA Steaua, și fundașul dreapta Alexandru Țîrlea, de la Deportivo Alaves.

Lotul României U21 pentru meciurile amicale cu Georgia și Slovacia

  • PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Szilárd Gyenge (AFK Csikszereda), Raul Bălbărău (CSA Steaua)
  • FUNDAȘI: Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena | Italia), Tudor Telcean (CSC 1599 Șelimbăr), Victor Dican (FC Botoșani), Alexandru Țîrlea (Alaves), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia);
  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Academia Pușkaș Ungaria), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul Constanța), Andrei Mărginean (Messina | Italia), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Damian Isac (UTA Arad), Alexi Pitu (Farul Constanța);
  • ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova), David Miculescu (UTA Arad), Daniel Birligea (CFR Cluj).

„Tricolorii” U21 vor disputa două partide amicale în iunie, scopul fiind pregătirea naționalei pentru Campionatul European U21 din 2023, turneu final care va fi co-găzduit de România și Georgia.

Primul meci este programat pe 3 iunie, cu Georgia, al doilea pe 7 iunie, cu Slovacia. Ambele partide-test vor avea loc în deplasare și vor fi televizate de TVR1.

Florin Bratu a convocat 23 de jucători pentru respectivele partide, majoritatea covârșitoare de la cluburi din România.

Edi Iordănescu a anunțat lotul complet pentru meciurile din Liga Națiunilor » 3 jucători convocați în premieră
LIGA NAȚIUNILOR
Edi Iordănescu a anunțat lotul complet pentru meciurile din Liga Națiunilor » 3 jucători convocați în premieră

Așadar, Universitatea Craiova dă cei mai mulți jucători, 4 (Vladimir Screciu, Alexandru Cîmpanu, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic). În topul echipelor cu cei mai mulți jucători convocați urmează CFR Cluj, cu 3 (Otto Hindrich, Claudiu Petrila și Daniel Birligea). FCSB are doar unul, pe Ianis Stoica.

România U21 a câștigat doar unul dintre ultimele 4 meciuri jucate, 2-1 cu Finlanda U21 pe 25 martie. În rest, un egal cu Maroc (2-2 pe 29 martie) și două înfrângeri, 2-4 cu Italia (16 noiembrie 2021) și 1-3 cu Mexic (9 octombrie 2021).

Citește și: 

Alegerile LPF : Gino Iorgulescu, ales în unanimitate pentru al treilea mandat de președinte

FC Dinamo moare, trăiască CS Dinamo! Iată planul pregătit în „Ștefan cel Mare”, în cazul în care echipa din prima ligă retrogradează!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
elefterie
elefterie  •  25 Mai 2022, 13:21

Păi tu ce crezi, având în vedere că Bratu se încăpățânează să joace cu mai tânărul de categorie Ianis Stoica (ba îl aduce și la conferințele de presă!), deși echipa a marcat DOAR când respectivul "atacant" a fost înlocuit, și tot tânărul fecesebist a determinat încheierea bruscă a meciului cu Mexic când a lovit cu pumnul în față un adversar declanșând bătaia generală (DESPRE CARE PRESA NOASTRĂ NU MAI SPUNE NIMIC!!)... Bravo Gigi, bravo Giovani!

calinescu_
calinescu_  •  25 Mai 2022, 12:39

ANTRENOR EXTREM DE SLAB ....!!!!

corbea
corbea  •  25 Mai 2022, 12:29

O gluma proasta, ca si antrenorul......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează