FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Marcel Răducanu, deranjat de FRF: „Apare că sunt în Comisia Tehnică, dar nu mă caută nimeni! Vorbeau pe la spate «Ce, vine ăsta să ne învețe să driblăm?”

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 20:55

Membrii Comisiei Tehnice a FRF s-au reunit azi și au decis să-l propună pe Mirel Rădoi ca selecționer pentru naționala mare. 

Deși Marcel Răducanu, 65 de ani, apare ca făcând parte din Comisia Tehnică, acesta susține că FRF nu l-a mai căutat de 7 luni.

Eu nu am mai fost la Comisia Tehnică. Nu m-a sunat nimeni din martie-aprilie. Cei de acolo mă pun pe lista lor, dar nu mă sună nimeni. Nu înțeleg de ce mă pun pe listă și spun că sunt membru? Eu nu mai sunt acolo. Dacă nu mă sună, cum să fiu membru? 

Acum îmi dau seama că am fost adus de imagine. Aș fi ajutat cu plăcere, dar se pare că nu au fost de acord. Nu înțeleg de ce nu mi-au dat șansa să-i ajut. Ei m-au chemat acolo. Le-am zis ce am de gând să fac și la început au fost de acord. După am auzit vorbe prin spate. Mai bine îmi ziceau în față «Băi Marcel, lasă că avem noi antrenorii noștri!». Am auzit zicând pe la spate «Ce, vine să ne învețe ăsta să driblăm?» Dacă nici eu nu am driblat în viața mea...”, a declarat Marcel Răducanu pentru Gazeta Sporturilor.

Marcel Răducanu: „De ce să nu preia Rădoi naționala mare?” 

Fost fotbalist la Steaua și Borussia Dortmund, Răducanu a spus că numirea lui Mirel Rădoi ca selecționer e o decizie bună. 

„Ce să zic de Rădoi? Se pare că băiatul e foarte iubit de jucători. Are succes cu cei de la U21, dar e altceva la echipa mare. Sunt jucători cu mai multă experiență. 

Dar de ce să nu i se dea o șansă dacă ceilalți nu vor? Eu credeam că Hagi va fi selecționer, dar probabil că nu a vrut. Eu zic că trebuie să i se dea o șansă lui Mirel. A arătat că e capabil. Știe să se poarte cu jucătorii și a avut succes la tineret. De ce să nu preia echipa mare?”, a adăugat acesta. 

Cornel Dinu, atac frontal la adresa FRF: "Oamenii ăștia nu au în comun nimic cu fotbalul" 

Citește și: 

EXCLUSIV Ce surpriză! Adrian Mutu, varianta secretă la care FRF lucrează în culise pentru înlocuirea lui Rădoi 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
zagna
zagna  •  26 Noiembrie 2019, 15:43

Marcel Raducanu, asa patesti daca te combini cu Burleanu si gasca lui ! Sa vezi ce va iesi din combinatia cu Talpan... Ai uitat cum sunt romanii, nu-ti amintesti de ce ai fugit din tara ?

nealiniatul
nealiniatul  •  26 Noiembrie 2019, 03:22

Nea Marcele, nu ai mai mincat "salam cu soia" si nici caviar pe Decebal cam de mult. Prin urmare, toti aia de la federatie dar si de la CSU habar nu au si nici nu vor sa stie cu ce te ocupi de un numar bun de ani. Nu ii intereseaza sa aduci nimic nou si bun in fotbalul romanesc. Numele la o parte din ei , la cei influenti, se gasesc in Dosarul ala voluminos. Iar altii care nu apar pe acolo, sunt pusi in functii de aia si de urmasii lor. Asa ca cel mai bine este sa nu va patati numele.

mordi
mordi  •  25 Noiembrie 2019, 23:14
Postat de Traian Pavelescu pe 25 Noiembrie 2019, 22:22

Nu l-au mai sunat de la FRF pt ca marele, inegalabilul, erou, comisarul sovietic talpan i-a promis lui M Răducanu un post in Cazarma Stalinistă a Armatei, cu acces la popota, solda, pensie militară și uniformă de parada!

Esti bun, stai jos! 4!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează