FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA

VIDEO / EXCLUSIV „Acolo vom avea probleme! În orice situație va risca” » Nana Falemi și Sergiu Radu, avertisment pentru Edi Iordănescu înaintea meciului cu Ucraina de la Euro 2024

Nana Falemi, la GSP Live, înainte de România - Ucraina
Nana Falemi, la GSP Live, înainte de România - Ucraina

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2024 12:08 / Actualizat luni, 17 iunie 2024 12:48

Sergiu Radu (46 de ani), fost campion cu Rapid și Nana Falemi, fostul fotbalist al Stelei, au fost invitații lui Alberto Boțoghină la o ediție de GSP Live dedicată partidei dintre România și Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la Euro 2024.

Cei doi au analizat echipa pregătită de Edi Iordănescu și au vorbit despre variantele selecționerului. Sergiu Radu crede că Edi îl va titulariza pe Niță, iar Nana Falemi este convins că sistemul nu va fi schimbat. România va juca tot cu 4 fundași, dar oricum va fi riscant, în condițiile în care Burcă a fost accidentat în ultima perioadă.

VIDEO. Nana Falemi și Sergiu Radu, înainte de România - Ucraina: „E posibil să nu reziste”

Nana Falemi: „Nu m-ar surprinde dacă ar începe cu Horațiu Moldovan. Și dacă am pierde cu el nu i-aș da în cap că ar fi pierdut cu Moldovan în poartă. Nu asta e problema. Cea mai bună variantă este Niță după părerea mea. E posibil să avem unele probleme pe zona centrală, și cu Burcă și cu Drăgușin, nici el nu a jucat la Tottehnam prea mult, a jucat puțin, la națională în meciul cu Irlanda de Nord a avut mici scăpări, în celelate meciuri a jucat bine, e posibil să fie mici erori, sper ca erorile să nu ne coste goluri, iar echipa să crească în meci.

Probabil că dacă va juca cu Burcă și va simți că pierde ritmul, îl va schimba. Edi va vorbi și cu rezerva, să fie pregătit din primul moment. Nu cred că va juca cu 3 fundași centrali, dai peste cap toate relațiile de joc care s-au creat și la care a muncit atâta timp, cred că-și va asuma riscul ăsta sau va juca cu altă soluție în locul lui Burcă, dar și acela va fi un risc, în orice situație va trebui să riște”.

Sergiu Radu: Cred că va miza pe Niță, este un jucător care a jucat în ultimul timp. Moldovan a prins un contract extraordinar, a știut că va fi rezervă, și-a asumat riscuri, printre acestea, faptul că e posibil ca la acest Euro să fie rezervă. Ideal ar fi să începem cu Niță. La portari este cu totul diferit. În momentul în care începem cu un portar, el va fi și cel cu care vom termina în această grupă. Și dacă va începe cu Moldovan și va face un meci bun, nu cred că în aceste meciuri din grupă el va schimba portarul dacă nu vor interveni situații deosebite.

„Acolo vom avea probleme! În orice situație va risca” » Nana Falemi și Sergiu Radu, avertisment pentru Edi Iordănescu înaintea meciului cu Ucraina de la Euro 2024
Sergiu Radu, la GSP Live

Nu cred că va juca cu Burcă, sunt mai mulți factori care vor interveni pe parcurs. Este posibil ca intrând într-un meci de acest gen să nu reziste, chiar dacă e recuperat, ar putea fi nevoit să apeleze la o schimbare în prima repriză. De aceea, eu cred că dacă va juca cu Burcă din primul minut în primul meci de la Euro, chiar și împotriva Ucrainei, e riscant.”

VIDEO. Corespondență GSP din Germania » Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, înainte de România - Ucraina: „Nu pornim cu prima șansă"

Citește și:

Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în optimi
Euro 2024
Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în optimi
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”
Euro 2024
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează