FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA 3-0

FOTO Ce s-a întâmplat în vestiarul României după succesul istoric cu Ucraina » Momentul genial care a surprins

Nicolae Stanciu, în România - Ucraina 3-0, foto: Getty Images +33   FOTO
Nicolae Stanciu, în România - Ucraina 3-0, foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2024 07:11 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 08:39

România a învins-o fără drept de apel pe Ucraina, scor 3-0, în primul meci al „tricolorilor” de la Euro 2024. Nicolae Stanciu (31 de ani) a deschis balul cu o bijuterie de gol, iar la final i-a făcut o surpriză lui Olimpiu Moruțan (25 de ani), cel care nu a putut evolua la acest turneu final din cauza unei accidentări.

În semn de solidaritate, Nicolae Stanciu i-a purtat numărul lui Moruțan de la echipa națională, 21, iar la final jucătorul lui Damac i l-a oferit celui care s-a accidentat și nu a putut evolua la Euro 2024.

Nicolae Stanciu, gest de suflet pentru Olimpiu Moruțan: „Sunt atât de recunoscător”

România a produs una dintre surprizele acestui Campionat European. Cotată cu șansa a doua, naționala lui Edi Iordănescu a dat de pământ cu Ucraina și a luat o opțiune extrem de serioasă pentru calificarea în optimi. Este a doua victorie pe care România o obține la un turneu final.

După terminarea partidei, echipa națională a postat următorul mesaj pe Instagram: „Gest de CĂPITAN! Nicu i-a oferit tricoul în care a marcat primul gol la un turneu final lui Olimpiu Moruțan!” și a atașat fotografia cu momentul.

Ce s-a întâmplat în vestiarul României după succesul istoric cu Ucraina » Momentul genial care a surprins
Fotografia postată de Olimpiu Moruțan pe Instagram

Postarea a fost preluată de Moruțan, care a transmis un mesaj plin de impact pentru căpitanul echipei naționale: „Astăzi, la fel ca de fiecare dată, ai fost cel care ne-a unit. Iar faptul că pe mine m-ai luat cu voi pe teren, e incredibil. Sunt atât de recunoscător pentru prietenia noastră și îți mulțumesc pentru fiecare moment în care mi-ai fost alături.

Ești un om atât de bun, cum puțini au sanșa să întâlnească… Felicitări pentru gol și victorie, căpitane”, a scris Olimpiu Moruțan,

Răspunsul lui Stanciu a venit în comentarii: „Te iubesc”, i-a scris colegul său de la echipa națională.

Cred că vom fi la fel ca și până acum. Știam ce ne așteaptă, nivelul care este și cum să ne ridicăm la acest nivel. Mă cunosc pe mine, îmi cunosc colegii, știu că nu vom face nicio petrecere pentru acest succes. Ne vom gândi exclusiv la următorul meci

- Nicolae Stanciu, imediat după România - Ucraina 3-0

VIDEO. Claudiu Niculescu și Leo Grozavu au dat note, după România - Ucraina 3-0

Citește și:

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Superliga
Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Nationala
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Slovacia - România 1-0, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 »  Năuceală TOTALĂ la Frankfurt! Primim gol și suntem pe ultimul loc, OUT de la Euro în acest moment
Nationala
Slovacia - România 1-0, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Năuceală TOTALĂ la Frankfurt! Primim gol și suntem pe ultimul loc, OUT de la Euro în acest moment

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (4)
Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  18 Iunie 2024, 10:43

Noi tot va zicem, si voi tot ca vitelul dati in gard - nu mai folositi cuvantul 'genial' pentru orice ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alexglad
Alexglad  •  18 Iunie 2024, 10:16
Postat de calinescu_ pe 18 Iunie 2024, 08:55

Baietii astia trebuie coborati rapid cu picioarele pe pamant , altfel acest excelent debut nu va avea finalitatea dorita. N-au realizat inca nimic...!!

Băieții ăștia merită respectul tău coborâți sau nu cu picioarele pe pământ! Au realizat tot ce nu a realizat România în toate participările la Euro, victorie cu o echipă net superioară individual pe care a pulverizat-o. Mi se pare mai mare victoria cu Anglia de acum mulți ani, dar nivelul de joc arătat ieri a fost la nivelul meciului dintre România și Columbia sau România - Argentina din 1994. Adică cel mai bun de când jucăm fotbal :)! HAI ROMÂNIA, jos hatereala și comentariile astea cu nu au realizat nimic! Există și o Românie pozitivă! Poate se ia de la națională și la conaționali, până la urmă sunt singurii care au crezut!

cati
cati  •  18 Iunie 2024, 09:22

Sunt un aprig contestatar al lui Stanciu, insa dupa un astfel de meci... tot respectul meu! Nu cred ca a fost MVP-ul partidei, sa nu uitam de cele 3 "pase de gol" ale lui Denis Man! Sa nu uitam de pressingul lui Razvan Marin fara de care nu ar fi existat golul antologic... Dar cine o "baga in plasa"... ramane in istorie! Accept ca Stanciu are un rol determinant in joc si ca dupa ce iese de pe teren echipa pare cam dezorganizata. 1-1 la Bel-Slo ar fi fost mai bun!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează