FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

Panduru a văzut echipa lui Iordănescu și a rămas mirat de un aspect: „E o întrebare! Nu știu dacă s-a mai întâmplat” » Răspunsul lui Mihai Stoica

Basarab Panduru și Mihai Stoica au comentat echipa de start aleasă de selecționerul Edi Iordănescu pentru duelul cu Belarus, din preliminariile EURO 2024. +17   FOTO
Basarab Panduru și Mihai Stoica au comentat echipa de start aleasă de selecționerul Edi Iordănescu pentru duelul cu Belarus, din preliminariile EURO 2024.

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 20:58 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 20:58

Basarab Panduru și Mihai Stoica au comentat echipa de start aleasă de selecționerul Edi Iordănescu pentru duelul cu Belarus, din preliminariile EURO 2024. 

  • Belarus - România va avea loc la Budapesta, cu bielorușii gazde pe hârtie, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Antena 1.
  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Edi Iordănescu a ales să îl trimită din primul minut pe Denis Drăguș, atacantul lui Gaziantep convocat în premieră în actuala campanie de calificare. Basarab Panduru a fost surprins că de absența fotbaliștilor de la FCSB din echipa de start. 

Surpriza lui Edi Iordănescu pentru duelul cu Belarus » Reinventat în ultima lună
BELARUS - ROMÂNIA
Surpriza lui Edi Iordănescu pentru duelul cu Belarus » Reinventat în ultima lună

Basarab Panduru: „De ce nu avem niciun jucător de la FCSB?”

„E o discuție de ce apare Drăguș acolo. El joacă vârf la Șumudică. Putem să jucăm alt sistem, cu două vârfuri? Nu cred! Atunci, Drăguș va veni foarte puțin înapoi. 

De ce niciun jucător de la echipa care pare cel mai în formă? E o întrebare. Nu știu dacă s-a mai întâmplat asta! Să avem o echipă pe primul loc, nu ceva de conjunctură”, a fost întrebarea lansată de Basarab Panduru la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, nu a contestat alegerile selecționerului: 

Și pe mine mă miră Drăguș, eu eram convins că vor juca Coman, Alibec și Man în atac. Uneori, antrenamentele îți fac echipa. Mă surprinde că nu joacă Florinel Coman titular. Forma îl recomanda. Dar este opțiunea selecționerului, nu ne deranjează. Nu mă surprinde că nu este titular Olaru, el nici nu a fost până acum. Drăguș este într-o formă extraordinară, poate de asta apare
- Mihai Stoica

Echipa de start aleasă de Edi Iordănescu pentru meciul cu Belarus:

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. A. Burcă, 11. N. Bancu – 18. R. Marin, 5. Screciu, 10. Stanciu (cpt.) – 20. D. Man, 7. Alibec, 9. Drăguș. 
Rezerve: 1. Niță, 16. Târnovanu – 4. Racovițan, 6. M. Marin, 8. Cicâldău, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Munteanu, 23. Sorescu
Selecționer: Edward Iordănescu

Ce meciuri mai sunt de jucat în grupa României:

  • Belarus - România (21:45, Antena 1), Andorra - Kosovo (joi)
  • România - Andorra (21:45, Prima TV), Elveția - Belarus (15 octombrie)
  • Israel - Elveția (15 noiembrie)
  • Israel - România, Belarus - Andorra, Elveția - Kosovo (18 noiembrie)
  • România - Elveția, Andorra - Israel, Kosovo - Belarus (21 noiembrie)
  • Kosovo - Israel (amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită)

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

România nu contează la un capitol-cheie » Regula ultimelor 5 campanii

România a învins Belarus numai când a condus la pauză » Ne-au chinuit în repriza secundă

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
Eu2306
Eu2306  •  13 Octombrie 2023, 19:23

Ce sa joace lesinatii aia de la faci ce spune becali??vad comentariul unuia ca daca ar fi in locul copiilor de mingi de la fc pipera ar refuza convocarea:)))pai baaaa tatutu...aia toti in toate convocatile lor nu au goluri la o lalta cat MIHAILA i tr-un meci...la debut, sa zicem:)))si toti ii vad superfotbaliatori....va da lumea cu huo pe strada , ma , ciobanilor..

Alexandru_Ion
Alexandru_Ion  •  12 Octombrie 2023, 22:51

De avea aștept să își dea Meme drumul la gura ,încă încearcă să fie diplomat pentru că a văzut că ranchiuna omului Iordănescu aduce numai rău . In locul.jucatorilor de la FCSB as refuza națională , ei habar nu au umilință pe care o să o îndure când o să dea de o echipa organizata când îi lasă norocul !!! O să le fie rușine să mai iasă pe strada !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează