FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Presa spaniolă a lăudat performanța lui Ianis Hagi: „O altă pagină glorioasă în tricoul cu care tatăl său a scris istorie”

Ianis Hagi în Israel - România, preliminarii EURO 2024 (foto: Raed Krishan/GSP)
Ianis Hagi în Israel - România, preliminarii EURO 2024 (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 11:19 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 12:12

Echipa națională de fotbal a României a învins-o pe Israel, scor 2-1, și s-a calificat, matematic, la EURO 2024, turneu final care va avea loc în Germania. Dacă „tricolorii” reușesc măcar un egal marți, contra Elveției, România va încheia grupa I pe primul loc.

  • România - Elveția, ultimul meci al nostru din grupa I, e programat marți, 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1

George Pușcaș (27 de ani) și Ianis Hagi (25 de ani) au marcat golurile echipei noastre în victoria cu Israel, scor 2-1.

Gică Hagi, reacție rapidă după calificarea la EURO 2024: „Ei au toate meritele”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Gică Hagi, reacție rapidă după calificarea la EURO 2024: „Ei au toate meritele”

Presa din Spania a lăudat performanța lui Ianis Hagi

Jurnaliștii de la AS l-au lăudat pe Ianis pentru jocul prestat în duelul cu Israel și l-au comparat cu tatăl său, Gică Hagi (58 de ani), fost jucător la Real Madrid și Barcelona: „Ianis, jucătorul lui Alaves și fiul legendarului Gică Hagi, a marcat împotriva Israelului golul victoriei care a obținut locul României în Germania. Un mare merit pentru această performanță se leagă de un nume legendar în acea țară când vine vorba de fotbal.

Ianis Hagi, la al 28-lea joc în tricoul cu care tatăl său, Gică Hagi, a scris istorie, a apărut să semneze o altă pagină glorioasă a acestei echipe naționale. România va fi la Campionatul European datorită unuia dintre numele legendare ale fotbalului său: Hagi”.

„La 30 de ani de la reușita tatălui său”

„La 30 de ani de la reușita tatălui său, Ianis Hagi a adus o victorie importantă. Pe 17 noiembrie 1993, tatăl său, Gică Hagi, a marcat în victoria României împotriva Țării Galilor, scor 2-1, care le-a oferit calificarea la Campionatul Mondial din 1994, poate cel mai bun turneu din istoria naționalei României”.

Vezi și alte știri:

România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă
Israel - România 1-2
România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă
Modificare de urgență în lotul României U21 » Octavian Popescu a părăsit cantonamentul
ELVEȚIA U21 - ROMÂNIA U21
Modificare de urgență în lotul României U21 » Octavian Popescu a părăsit cantonamentul

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
Kkpp
Kkpp  •  19 Noiembrie 2023, 14:28

Nu stiu de unde ai scos o cu 2 goluri in la liga,are unul in cupa,intr un meci in care a castigat echipa cu vreo 5 0,a ratat un penalty,are o pasa de gol.Da ,a venit dupa o accidentally de un an,imprumutat la o echipa slabuta unde joaca minutele.Ce titular in meci important?e fotbalist de duzina,gasesti o gramada ca el la noi in campionat.E serios se antreneaza,deci e fotbalist, dar simt, talent,nimic,cu poarta in fata a incercat sa paseze,mingea a revenit norocos si a inscris.Nu e vina lui,e vina lu tacsu care alta varianta de la doi ani nu I a oferit.S a nascut I au pus mingea in mana si toata lumea a sous cq ce mare fotbalist o sa fie!Cine ii dadea la picioare la noi in campionat?nimeni nu avea curaj sa l bruscheze,titular la echipa lui tati,l a si rascumparat de la fiorentina ca juca in primavera.Ce jucator a mai fost asa privilegiat?fotbalul e pt copii saraci si copii care au de demonstrat.Macar de l lasa sa joace pe alta pozitie...nu o sa l prinda 31 de ani pe teren.E milionar,putea sa viziteze lumea sa faca facultati,cele mai bune din lume ,sa citeasca sa se dezvolte mental.Arunca Hagi pe el ca Ianis a ales fotbalul,pai ce sa aleaga daca numai asta avea in jur?Pacat de el...nu s Ianis Hater ,n am de ce,dar saracu e mediocru.

therealreddog33
therealreddog33  •  19 Noiembrie 2023, 13:26
Postat de calinescu_ pe 19 Noiembrie 2023, 12:18

Ianis estre o frana in exprimarea nationalei !!!! Exista baieti mult mai buni dar care trebuie sa stea pe banca ca sa joace el : Mihaila , Morutan , Coman , Allibec sau Stefanescu au 10 clase peste el ...!!!

Ianis vine după o accidentare foarte grea, după care unii chiar au renunțat la fotbal. Nu cred ca ai făcut sport/fotbal, ca să știi ce înseamnă accidentarea asta, pentru un sport în care folosești extrem picioarele/genunchii. Chiar și asa, după accidentare, a reușit 2 goluri și o pasă de gol în 10 jocuri in La Liga, la o echipa ce se bate la retrogradare, deși nu joacă titular. Din cei enumerați de tine - Coman, Ștefănescu, Moruțan, Mihăilă - poți sa îmi spui care sunt mărețele lor realizări pana acum, fie la echipa de club, fie la naționala? E ușor sa vorbești din auzite, dar care sunt concret faptele, argumentele?

calinescu_
calinescu_  •  19 Noiembrie 2023, 12:18

Ianis estre o frana in exprimarea nationalei !!!! Exista baieti mult mai buni dar care trebuie sa stea pe banca ca sa joace el : Mihaila , Morutan , Coman , Allibec sau Stefanescu au 10 clase peste el ...!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează