FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA

„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”

Naționala României, înainte de meciul cu Ucraina
Naționala României, înainte de meciul cu Ucraina

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2024 08:28 / Actualizat luni, 17 iunie 2024 08:47

România debutează astăzi la Euro 2024 cu Ucraina. Presa ucraineană a analizat echipa națională și a tras câteva concluzii dure: România are o națională foarte slabă în viziunea jurnaliștilor adversarei de astăzi.

România a ajuns la un turneu final pentru prima dată după 8 ani. Va pleca cu șansa a doua în meciul cu Ucraina, lucru susținut și de presa de acolo, care vorbește despre nereușitele acesteia din ultimele campanii, dar și despre echipele slab cotate la care evoluează fotbaliștii români.

Presa din Ucraina, înainte de meciul cu România de la Euro 2024: „Atmosfera în fotbalul românesc este de nesuportat”

Ucrainenii au analizat cele mai importante evenimente din fotbalul românesc și au stabilit propriile concluzii: în România este un haos general, iar fotbalul a ajuns la un nivel extrem de slab, așa cum notează ua-football.com.

„La turneul major anterior, echipa națională a României era condusă de legendarul Angel Iordănescu. La Euro 2024, ștafeta a fost preluată de fiul său, Edward. Multe voci răutăcioase spun că a primit această șansă doar datorită legăturilor de sânge. Dar Edi, care a împlinit 46 de ani ieri, a demonstrat deja că este un antrenor complet independent. Și vrea să dovedească asta în continuare.

Atmosfera în fotbalul românesc este întotdeauna nebună, de nesuportat. Declarațiile ascuțite, chiar ofensatoare, sunt normale. Jurnaliștii, experții, foștii și actualii jucători și antrenori, președinții cluburilor, oficialii Federației, toți latră unii la alții, creând un haos general. Și toți la un loc latră la echipa națională, amintind constant de Generația de Aur”, precizează ucrainenii.

Opoziția este crudă, deoarece componența actuală a echipei naționale este foarte slabă. Sunt cei mai slabi din anii '70. Este numită „naționala jucătorilor din Serie B și a mercenarilor din Orientul Mijlociu”. Jucătorii fie evoluează în campionatul României prea mult timp, fie caută salarii mari în Asia și nu sunt mental pregătiți pentru Europa.

- presa din Ucraina, înainte de meciul cu România de la Euro 2024

Naționala a venit la Munchen cu trenul încă de duminică, plecând din Wurzburg. Și a petrecut noaptea de dinaintea meciului la Munchen. „Tricolorii” sunt în fața celui mai important meci pentru naționala României din ultimii ani. Testul cu Ucraina poate deveni vital pentru parcursul la Euro 2024.

Exerciții fizice la antrenamentul oficial al României, pe Allianz Arena, înainte de meciul cu Ucraina de la Euro 2024

Citește și:

„Meciul rușinii! Să nu fiți surprinși” » Alerta dată în Belgia înainte de România - Slovacia
Nationala
„Meciul rușinii! Să nu fiți surprinși” » Alerta dată în Belgia înainte de România - Slovacia
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”
Euro 2024
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”

Vești de coșmar pentru România » Vom întâlni în „optimi” un monstru, dacă terminăm grupa pe locul doi sau 3! + doar locul 1 ne scoate în față un adversar accesibil

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată


Comentarii (75)
cucumucu
cucumucu  •  20 Iunie 2024, 06:58

Articolul este alcătuit din citate din presa românească. Asa ca lăsați-o balta cu ce scrie presa ucraineană

nilton
nilton  •  19 Iunie 2024, 18:30

ukrainenii sunt tot niste rusofani., dusmanmii dintotdeauna ai romanilor. Este scandalos ca suntem obligati sa le luam partea cand toti romanii se bucura ca se omoara intre ei.

andreigeorge66
andreigeorge66  •  19 Iunie 2024, 11:36

România DOAR a lătrat la Ucraina și o fost 3-0 !!!...Data viitoare , dacă nu știți să apreciați omenia românilor mei , poate vă și „mușcăm” vecinilor !...Ai mei au strigat pe stadion „Ucraina” și voi scrieți urât de noi ?...

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close