FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Scouterii lui Napoli, prezenți la România - Ucraina » Pe cine au urmărit

Radu Drăgușin / Foto: Imago Images
Radu Drăgușin / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2024 19:59 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2024 21:57

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (22 de ani), a dezvăluit că mai mulți membri ai departamentului de scouting de la Napoli au fost prezenți la meciul România - Ucraina 3-0 pentru a-l monitoriza pe Artem Dovbyk (26 de ani), atacantul Gironei.

Napoli este interesată, de asemenea, de stâlpul din defensiva lui Edward Iordănescu. Agentul lui Drăgușin a lăsat să se înțeleagă, printr-o glumă, că reprezentanții italienilor nu aveau cum să nu remarce evoluția lui Drăgușin.

Previziunea lui Florin Manea pentru Radu Drăgușin

Manea a mai spus despre stoperul pe care îl reprezintă că are potențialul să devină unul dintre cei mai buni fundași centrali ai lumii, dacă va continua în același ritm.

„Am fost spectaculoși. Nimeni nu se aștepta la un astfel de rezultat, o victorie cu 3-0 a României. Pentru Dragusin, ce să spun, nu mă mai surprinde nimic, pentru că știu cum lucrează. Dacă va continua așa, ar putea deveni unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume.

Pe stadion au venit scouteri de la Napoli să-l urmărească pe Dobvyk. Poate au văzut meciul pe care l-a făcut Dragușin (n.r.- râde). Cred că Chiellini și Bonucci sunt mândri de Dragușin, au fost foarte importanți pentru creșterea lui când a fost la Juventus”, a declarat Florin Manea, conform tuttomercatoweb.com.

Tottenham vrea să își întărească defensiva

Impresarul lui Drăgușin a dezvăluit că Spurs își propune să aducă pe postul de stoper un apărător flexibil, însă jucătorul pe care îl reprezintă nu se teme de concurență.

„Din ce știu, Spurs nu caută un fundaș central pur, ei caută mai degrabă un fundaș flexibil. În orice caz, Drăgușin este pregătit de orice, nu se teme de competiție. Nu sunt îngrijorat pentru că un astfel de apărător puternic nu poate fi oprit, creșterea lui nu poate fi încetinită.

Tottenham și-a pus întotdeauna încrederea în el, iar în Serie A s-a confruntat cu atacanți foarte puternici, care l-au pus serios la încercare.

Am făcut întotdeauna alegerile potrivite cu el. Visul lui de mic copil a fost să joace în Premier League. Vara trecută Bayern i-a oferit dublu, dar a ales Tottenham. Se gândește la cariera lui, este un fotbalist cu adevărat inteligent”, a adăugat Manea.

Radu Drăgușin a avut o prestație foarte bună în România - Ucraina 3-0, iar cifrele sale confirmă acest lucru: procentaj de sută la sută dueluri câștigate (trei din trei), procentaj de sută la sută dueluri aeriene câștigate (două din două), 10 respingeri, trei recuperări și niciun fault comis.

VIDEO Gică Mihali a prefațat la GSP Live Belgia - România: „Întâlnim o echipă care își va juca ultima șansă, e obligată să câștige. Va fi un meci precum cel cu Elveția”

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (4)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  19 Iunie 2024, 23:23

Și aceasta domnișoară nu are serviciu ? Chiar nu știe nimic de a ajuns sa ceară ajutorul lui Gigi Valiza? Apropo : ce face la echipa ilfoveana ? Ii numără oile stăpânului?

marcel2020
marcel2020  •  19 Iunie 2024, 22:54

Iar a aparut Manea asta in peisaj..? In ultimele 6 luni, cat a stat viitorul cel mai bun fundas din lume pe banca, nu a mai emis nicio idee filosofica! S-a trezit acum..!

elgabri
elgabri  •  19 Iunie 2024, 22:51

L au urmarit pe Jovani

Vezi toate comentariile (4)
Comentează