FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

GALERIE FOTO Ramona Păun, spectator de lux pentru România la EURO 2024 » Pe ce fotbalist mizează: „Va fi în centrul atenției”

Ramona Păun, spectator de lux pentru România la EURO 2024. Foto: Instagram +31   FOTO
Ramona Păun, spectator de lux pentru România la EURO 2024. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2024 10:55 / Actualizat duminica, 16 iunie 2024 10:55

Ramona Păun (36 de ani), prezentatoarea știrilor sportive la PRO TV, va fi în tribune la meciul Belgia – România de la EURO 2024. Vedeta a recunoscut de la ce fotbaliști are așteptări și care sunt echipele ei preferate.

Vara aceasta a început spectaculos pentru Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive la PRO TV, care s-a căsătorit cu Cosmin Mihăiță după o relație de 10 ani. Ceremonia a avut loc în inima New York-ului, oferind un cadru de poveste pentru fericitul eveniment. 

FOTO. Ramona Păun, spectator de lux pentru România la EURO 2024

+27 FOTO

Lunile estivale continuă să fie pline de evenimente importante pentru Ramona. Pe 14 iunie începe EURO 2024, iar PRO TV va transmite meciurile acestui campionat. Ramona Păun va fi prezentă și în tribune la unul dintre meciurile Naționalei României, care, după o absență de 8 ani, se întoarce la Campionatul European de Fotbal. 

„Mi-aș dori să fie un Campionat European palpitant, cu surprize și cu goluri multe. Să se scrie povești frumoase și pline de emoție, iar Naționala noastră să fie un motiv de mândrie și să ne scoată pe străzi să sărbătorim”, a spus Ramona Păun pentru TV Mania.

Întrebată cum i se par grupele în această ediție, vedeta de la PRO TV a răspuns: „Grupele par echilibrate, e foarte greu de spus cine va merge mai departe. Motivația la o astfel de competiție este atât de puternică, încât și echipele cu șanse mai mici pot obține victorii neașteptate. Acest sistem schimbat recent, care permite mai multor echipe să se califice în optimi, a adus în edițiile anterioare, și sigur o să aducă și acum, câteva surprize pe lista echipelor care vor merge mai departe din grupe”.

Anglia, Franța și Spania sunt echipele favorite, însă își dorește ca România să fie cea mai mare surpriză la EURO 2024.

„Anglia, Franța și Spania cred că sunt principalele favorite, dar întotdeauna e loc și de rezultate care uimesc, cum s-a mai întâmplat și în cazul altor turnee, când echipe care nu erau în top au reușit să ajungă departe în competiție. Sper ca Romania să fie cea mai mare surpriză de la acest EURO.”

Ramona Păun, spectator de lux pentru România la EURO 2024 » Pe ce fotbalist mizează: „Va fi în centrul atenției”
Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV. Foto: Instagram

Pe ce fotbalist mizează Ramona Păun la EURO 2024: „Va fi în centrul atenției”

Mizează pe Mbappe la EURO 2024, iar se așteaptă să impresioneze și Cristiano Ronaldo. „Cred că Mbappe va fi din nou în centrul atenției, așa cum a fost și la Mondial. Însă mă aștept ca și Cristiano Ronaldo să-și facă o ieșire spectaculoasă din scenă, la ultimul lui Campionat European.”

Ramona Păun și-a luat bilet la meciul cu Belgia și speră ca România să iasă învingătoare. „Din fericire, la unul dintre meciurile României voi fi chiar în tribune. Mi-am cumpărat bilete la meciul cu Belgia, care nu va fi deloc unul ușor, dar sper să am șansa să mă bucur de un rezultat bun, iar când mă întorc acasă, să prezint Știri despre o victorie a României. Am aflat că se vor organiza vizionări ale meciurilor de la EURO într-o locație spectaculoasă din București și, când nu voi fi în redacție, mă găsiți acolo când joacă Naționala.”

Citește și:

Dinamo și Sepsi negociază cu fotbalistul care a plecat cu „lacrimi și regrete” din Superliga » Primă ofertă refuzată: vrea mai mulți bani
Superliga
Dinamo și Sepsi negociază cu fotbalistul care a plecat cu „lacrimi și regrete” din Superliga » Primă ofertă refuzată: vrea mai mulți bani
BBC, scuze publice pentru imaginile tulburătoare de la Euro, însă arată cu degetul UEFA: „Am fost la fel de șocați ca și voi!”
Euro 2024
BBC, scuze publice pentru imaginile tulburătoare de la Euro, însă arată cu degetul UEFA: „Am fost la fel de șocați ca și voi!”
De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată
Euro 2024
De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată

Ce crede Cristian Tudor Popescu despre comentatorii de la Euro 2024 » Schimbarea majoră pe care a remarcat-o: „S-a petrecut peste noapte și nu am o explicație”


Comentarii (2)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  16 Iunie 2024, 16:33

Are lanț mai gros decât Guță. Știri senzaționale!!

atthur
atthur  •  16 Iunie 2024, 11:46

"Vedeta"?????!!!!????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează