FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF - LPF

Războiul palatelor! LPF e gata să-i facă plângere penală lui Burleanu: "Acuzații de abuz în serviciu și delapidare"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 16:49

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre ințiativa lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, de a da 5% din drepturile TV către echipele din Liga a 2-a.

Ștefan a spus că dacă se va lua această decizie, LPF va face plângere penală împotriva președintelul FRF.

"Solidaritatea este un lucru pe care Răzvan Burleanu l-a înțeles greșit. Adică cluburile din Liga 1 să dea 5% din drepturile lor către cluburile din ligile inferioare.

Câștigul cluburilor din ligile inferioare ar fi unul infim, 8-10.000 de euro. Cu alte cuvinte, soarta lor nu ar fi schimbată.

Dacă vom ajunge să băgăm mâna în buzunarele cluburilor, vor exista plângeri penale. Sunt acuzații de delapidare și de abuz în serviciu. Burleanu bagă ilegal mâna în buzuarul cluburilor.

FRF nu face partea din contractul dintre LPF și televiziuni. Va fi și o plângere în civil, pentru recuperarea prejudiciului, împotriva FRF și a membrilor afiliați FRF. Cluburile din Liga 1 nu sunt de acord să dea bani din drepturile TV", a spus Justin Ștefan.

Citește și: EXCLUSIV LPF vrea să renunțe la două reguli importante! Liber la străini și la "bătrâni" în Liga 1

Citește și: Ca în Cosa Nostra » Un oficial LPF dezvăluie că ar fi primit mesaje de la FRF: "Nu mi-au făcut plăcere" » EXCLUSIV Cine ar fi de vină

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  25 Mai 2017, 18:11

Burleanu incearca sa castige capital electoral prin aceasta cerere. El stie ca cluburile din Liga 1 nu vor fi de acord dar vrea sa faca pe baiatul bun spunand cluburilor din ligile inferioare ca el le-ar da dar lupul cel rau,adica LPF, nu vrea. Daca era un bun manager Burleanu ar fi gasit solutii de finantare fara sa se milogeasca de cei din Liga1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează