FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

Prunea a avut ceva de spus după România - Irlanda de Nord: „Să vorbim și despre Ianis”

Ianis Hagi, în galben, în România - Irlanda de Nord // foto: Imago Images +43   FOTO
Ianis Hagi, în galben, în România - Irlanda de Nord // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 12:09 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 12:14

Florin Prunea (55 de ani), fost internațional român, ex-portar la Generației de Aur, a aplaudat prestația lui Ianis Hagi (25) în puținele minute pe care le-a avut la dispoziție în amicalul România - Irlanda de Nord 1-1.

Vineri seara, pe Arena Națională, Ianis Hagi a jucat 16 minute în România - Irlanda de Nord 1-1, având o apariție pozitivă, cu decizii bune, pase precise, driblinguri inspirate.

„Adică eu n-am onoare?!” » A răbufnit după imaginile cu Hagi și Iordănescu: „Plenară ca pe vremea lui Ceaușescu!”
INIȚIATIVĂ
„Adică eu n-am onoare?!” » A răbufnit după imaginile cu Hagi și Iordănescu: „Plenară ca pe vremea lui Ceaușescu!”

Florin Prunea, după România - Irlanda de Nord: „Să vorbim și despre Ianis Hagi”

Florin Prunea, portar al „Generației de Aur” a României, a ținut să aplaude prestația lui Ianis, considerând că acesta va apărea titular în următorul amical al „tricolorilor”, marți, la Madrid, cu Columbia.

Să vorbim și despre Ianis. A intrat foarte bine, mi-a plăcut când a intrat. A dat dovadă de personalitate cu mingea la picior. Cred că vom avea schimbări cu Columbia și Ianis va fi una dintre ele, cum de altfel va intra și Horațiu în poartă”, a spus Florin Prunea la „DigiSport Matinal”.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Ianis Hagi: „Să facă ceva să se impună!”

După duelul amical contra nord-irlandezilor, selecționerul României, Edi Iordănescu, a comentat situația lui Ianis la echipa de club, Deportivo Alaves, unde mijlocașul român joacă puțin spre deloc.

„I-am dat mai multe minute decât a fost el obișnuit să primească la club. Iar eu cred că merită mai multe minute și la club! Eu știu cât de mult l-au dorit cei de acolo. Din ce am discutat și eu cu el și din ce am simțit, e foarte conștient că nu poate să continue așa!

Trebuie să meargă să facă ceva să se impună! Echipa e oarecum liniștită, în obiectiv (n.r. - Alaves), poate trebuie să aibă din nou o discuție și cu antrenorul, poate trebuie să vadă ce dorește și clubul pentru a primi șanse.

Nu poate să joace patru minute, șase minute... Mai sunt mai puțin de două luni și vine Europeanul! Va fi foarte greu!

Azi, spre bucuria tuturor, a intrat mult mai bine decât probabil se anticipa, ținând cont de cât de puține minute a avut. Dar a intrat cu entuziasm, cu dorință de a demonstra și a produs câteva momente bune.

Însă el, la fel ca Rațiu, Moldovan... Are o misiune foarte dificilă! Radu Drăgușin, care... Se simte când nu joci, când nu ai continuitate. Trebuie să ducă să facă eforturi, să lupte pentru poziția lor, să se impună ca să poată fi în continuare soluții foarte importante pentru noi, cum au fost în toată campania”, a transmis Iordănescu la conferința de presă de la finalul partidei.

Mai multe știri despre România - Irlanda de Nord:

I-a vrăjit pe nord-irlandezi după 1-1 cu România! I-au dat nota 9: „A acoperit fiecare fir de iarbă!”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
I-a vrăjit pe nord-irlandezi după 1-1 cu România! I-au dat nota 9: „A acoperit fiecare fir de iarbă!”
Sancțiuni și după amicalul cu Irlanda de Nord » Amenzi și spectatori interziși pe stadion!
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Sancțiuni și după amicalul cu Irlanda de Nord » Amenzi și spectatori interziși pe stadion!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  23 Martie 2024, 18:44

Despre ianis nu prea ar fi ceva de spus, eventual el ar trebui sa ne povesteasca ceva despre bancile de rezerve pe care pe-a lustruit in "cariera" lui.

janus_mirror
janus_mirror  •  23 Martie 2024, 17:00

ESpertzarii din clica tzantzarilor asi dau vu parerea despre Hagi Jr incalzitorul de banchete si "ban chete". Prunierule las-o jos ca macane. Daca nici la Alaves nu joaca laso-n troaca. Baietul Yanis e mai mult preocupat de toale de pidosnic si uleiuri de par de cocalar decat de a pune osul pe gazon. Atat scotienii cat si spaniolii l-au citit corect. Viitorul lui e langa Alibec in vre-un campionat arab. Numic nu al recomanda in acest moment in fata unuia ca Mitrita care macar are jocuri in picioare. Iordanescu se comporta ca un cumparat de impresari in buda de la vestiare. Sa nu joci cu Dragus care marcheaza la foc automat chiar asta dovedeste. Dar cat cashketarul gheneral *** e in floare pe Iordanescu Jr nici in pix nu-l doare. Hagi Jr is surplus of one player required. Lol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close