FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

GALERIE FOTO „Tricolorii” au primit mingea oficială de la EURO 2024. Imagini de la primul antrenament

Articol de , , - Publicat duminica, 17 martie 2024 19:33 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 21:33

„Tricolorii”, sub comanda selecționerului Edi Iordănescu (45 de ani), au primit astăzi mingea oficială de la EURO 2024. Este primul antrenament pe care România îl face cu acest balon.

Mingea se numește „Fussballliebe” (dragoste de fotbal) și este disponibilă la vânzări pe site-ul oficial al Adidas, la prețul de 150 de euro, încă din luna noiembrie 2023. Selecționerul Iordănescu, împreună cu jucătorii convocați au luat pentru prima dată contact cu balonul oficial.

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”
REUNIRE
Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”

GALERIE FOTO. „Tricolorii” s-au antrenat pentru prima dată cu mingea oficială de la EURO 2024

+11 FOTO

Într-o atmosferă relaxată, „tricolorii” au testat „Fussballliebe”, mingea pe care vor încerca să o trimită în poarta Belgiei, Slovaciei și câștigătoarei play-off-ului B.

Designul balonului este inspirat de bucuria fotbalului și energia emanată de turneu și a fost realizată cu caneluri presate pentru a asigura o precizie mai mare în timpul jocului. Adidas a anunțat că e primul balon făcut cu Connected Ball Technology, ce le va permite arbitrilor să ia deciziile corecte într-un timp cât mai scurt", a explicat firma germană de echipament sportiv. 

Mingea este compusă din 20 de piese, colorate în roșu, albastru, verde și portocaliu, și celebrează vibe-ul pe care națiunile participante îl aduc turneului și pura simplitate a fotbalului ce atrage atât de multă dragoste de la fanii din întreaga lume. Ilustrarea pentru fiecare dintre stadioanele unde se va juca va apărea pe minge, însoțită și de orașul gazdă.

Mingea de la Euro 2024 va transmite date din teren în timp real

Pentru prima oară în istoria Euro, balonul va fi proiectat în așa fel încât să transmită în timp real date din teren, care îi vor ajuta pe oficialii partidelor să ia deciziile corecte, folosind tehnologia video.

UEFA promite că prin introducerea acestui balon se va reduce timpul în care sunt judecate fazele ce implică un henț și cele de penalty, putându-se monitoriza fiecare atingere de minge.

Citește și alte știri:

Titularul lui FCSB, scos din lotul naționalei după ce fusese convocat!
FCSB - SEPSI
Titularul lui FCSB, scos din lotul naționalei după ce fusese convocat!
N-au ratat ocazia » Ultrașii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii „vișini” după arestarea lui „Bocciu”
HERMANNSTADT - DINAMO
N-au ratat ocazia » Ultrașii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii „vișini” după arestarea lui „Bocciu”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează