FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, VINERI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

ROMÂNIA - MUNTENEGRU // "Altă întrebare, altă întrebare!" » Contra a refuzat categoric să vorbească despre ideea pe care tot el a lansat-o!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 12:46

Subiectul naturalizării lui Gnohere a fost atins inevitabil de jurnaliști la conferința de presă premergătoare duelului cu Muntenegru de vineri din Liga Națiunilor. 

  • Echipa națională a României va juca două meciuri, primul cu Muntenegru, iar al doilea cu Serbia, în Liga Națiunilor, pe 7 și 10 septembrie. România - Muntenegru va fi vineri, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Totuși, selecționerul Cosmin Contra a refuzat categoric să răspundă la întrebarea primită de la jurnaliști, deși tot el fusese cel care, pe 22 august, anunțase în premieră posibilitatea naturalizării "Bizonului".

"Altă întrebare, altă întrebare", a fost răspunsul sec al lui "Guriță" pentru reprezentanții presei. 

românii îl vor!

Imediat după ce subiectul a căpătat amploare, GSP.ro a lansat un sondaj în care fanii au fost rugați să-și exprime părerea despre o eventuală naturalizare a golgeterului FCSB-ului.

Din cei peste 22.000 de respondenți, 61% dintre aceștia, adică peste 13.000 de fani, consideră că "Bizonul" ar putea reprezenta o soluție viabilă pentru prima reprezentativă.

Vezi și: 

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
apollon
apollon  •  06 Septembrie 2018, 20:11

Intâi sa învete româneste si apoi sa depuna cerere pentru dobândirea cetateniei. Cu procedura identica urmata de toti cei care doresc cetatenia româna. Este în Romania de vreo trei ani si nu stie sa spuna nici buna ziua. Mai face si poze cu tricolul echipei nationale...Deja se crede titular. Nu este vorba de rasism sau ca nu doresc eu ca cetateni straini sa dobândeasca cetatenia româna. Eu însumi pe lânga cetatenia româna mai detin o cetatenie a unei tari din Europa. Pe lânga asta nu vad ce plus ar aduce echipei nationale. Trece printr-o perioada buna dar la vârsta pe care o are, 30 de ani, nu vad ce folos ar avea de el echipa nationala. Daca o sa joace pentru Romania sper sa o faca foarte bine. Pe lânga asta mai face ceva bani Becali desi nu cred ca-l vrea la nationala.

marius.bxl
marius.bxl  •  06 Septembrie 2018, 19:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

122490384924076
Cristian Sitaru  •  06 Septembrie 2018, 18:59

Draga gica contra....nu te prinde paltonul!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează