FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

Primul nume mare care îl apără pe Iordănescu jr., după dezastrul din Muntenegru: „Nu îl judecați acum pe Edi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 17:12 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 17:39

Gabi Balint, fost mare atacant al „naționalei”, component al Generației de Aur, i-a luat apărarea selecționerului Edi Iordănescu, după Muntenegru – România 2-0.

  • Partidele Bosnia - România (7 iunie) și România - Finlanda (11 iunie) vor fi transmise de Antena 1;
  • Meciul retur cu Muntenegru, 14 iunie, va fi televizat de Prima TV.

Deși a criticat dur jocul României de la Podgorica, Gabi Balint este de părere că Edi Iordănescu nu trebuie judecat încă, fiind încrezător că selecționerul poate redresa echipa. 

Totuși, Balint a ținut să-l critice pe Vlad Chiricheș pentru greșelile mari pe care căpitanul „naționalei” le-a făcut la cele două goluri ale Muntenegrului.

Gabi Balint: „Hai să mai așteptăm, prea devreme să-l judecăm acum pe Edi”

„E prea devreme să-l judecăm acum pe Edi. Eu l-aș întreba însă de ce echipa nu a jucat ce a dorit. De ce nu există conexiune între jucători și antrenori? Ce i-a făcut să se piardă când au intrat pe teren? De ce au fost temători? Joci cu Muntenegru sau Bosnia, echipe care sunt la nivelul nostru. Nu joci cu Anglia, Germania sau echipe puternice din prima grupă. 

Aici este o problemă, de ce distanța asta mare dintre jucători și antrenori? Nimic nu a mers. Un meci groaznic, cel mai slab din ultimii ani. Mai vin și greșelile lui Chiricheș, cu care ne-am obișnuit. Nu e postul lui, de când juca la Steaua am zis că nu are calitățile unui fundaș central, dar poate să joace mijlocaș central foarte bine. Dar nu Chiricheș este problema echipei naționale.

Edi nu le-a zis să intre pe teren să se ia cu ei la trântă. Sunt sigur că le-a zis faza defensivă unde și cum să o facă. Hai să mai așteptăm, sunt 3 meciuri deocamdată. E prea devreme, echipa se va mai schimba. Poate va câștiga și va căpăta încredere”, a declarat Gabi Balint la emisiunea „Digi Sport Special”.

Clasamentul în grupa României din Nations League

ECHIPĂPUNCTE
1. Muntenegru3
2. Bosnia1
3. Finlanda1
4. România0
  • S-au jucat: Finlanda - Bosnia 1-1, Muntenegru - România 2-0;
  • Urmează: Bosnia - România (marți, 21:45), Finlanda - Muntenegru (marți, 19:00).

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Bosnia - România

 Citește și:

Gigi Becali iese la atac: „Ce a vrut să facă Edi? Experimente? Cum să nu îl bagi pe «Maradona» și să joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă?!”

Marica s-a săturat de „băieții buni” de la națională: „Nu avem lideri și nu supărăm pe nimeni! Reflecția lui Burleanu și Chiricheș”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
emy114
emy114  •  06 Iunie 2022, 19:59

Ce mare fotbalist a mai fost si acest Balint ? A jucat la o echipa de nivel mediu din Spania, la Espanol, fara merite deosebite. Iar la Steaua de regula era mai mult jucator de repriza doua. A dat gol din penalty in finala cu Barcelona, tragand tare la nimereala cu ochii inchisi . Ca antrenor a fost zero. Si cam atat . Putin pentru a fi un analist care sa dea verdicte.

penultimul
penultimul  •  06 Iunie 2022, 08:51

Nume mare din fotbal. Numele îi incepe cu B. Îl apără pe Iordănescu Oricum citeam articolul, nu știu cine va învăța că dacă e titlul evaziv il citesc mai multi

gimiskutze
gimiskutze  •  05 Iunie 2022, 18:56

Nu il judecam, lasam rezultatele sa vorbeasca :) o sa stea copchilu' putin ca peste tot pe unde a activat. Taica-su, asa in virsta, ar fi mult mai bun! E vina tuturor numai a lui nu. Stim, cunoastem specimenul...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează