FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO ȘOC! Gazonul de pe Arena Națională s-a stricat înainte de primul meci! Imagini îngrijorătoare cu suprafața pentru care s-au cheltuit 240.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 20:29

România - Spania, meciul sfârșitului de an, s-ar putea desfășura în condiții îngrijorătoare: astă-seară, la antrenamentul ibericilor, reporterii GSP prezenți pe Arena Națională au remarcat starea proastă în care se află suprafața de joc. 

  • România - Spania se joacă joi, 5 septembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Îndelung mediatizatul proces de schimbare a gazonului s-ar putea dovedi un mare fiasco. Deși s-au dat asigurări că suprafața se va prezenta în condiții optimie la ora meciului, imaginile din această seară contrastează cu așteptările organizatorilor. 

Gazonul a fost extrem de moale, iar unele brazde s-au desprins în timpul sesiunii de antrenament a selecționatei lui Robert Moreno

Actuala situație aduce aminte de meciul inaugural disputat pe Arena Națională: pe 6 septembrie 2011, România remiza contra Franței pe un adevărat „câmp de cartofi”.

ROMÂNIA - SPANIA // VIDEO ȘOC! Gazonul de pe Arena Națională s-a stricat înainte de primul meci! Imagini îngrijorătoare cu suprafața pentru care s-au cheltuit 240.000 de euro

240.000 de euroau fost cheltuiți de Primăria București pentru a schimba gazonul de pe Arena Națională

10 schimbăriale gazonului a operat Primăria Capitalei de la inaugurarea Arenei, în toamna lui 2011, și până în prezent

Imagini de la antrenamentul României: 

+6 FOTO

Vezi și: 

FOTO EXCLUSIV Legendarul Manolo «el del Bombo», apariție de senzație pe Arena Națională: „Suntem apropiați, dar batem cu 2-1” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (42)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  04 Septembrie 2019, 21:05

capitala miticiei si cetatenii ce o conduc si-au dat iar arama de hoti pe fata. 240 000 euro. Rad cu hohote acu , dupa 2 luni, cand imi amintesc cum scriau unii ca refacerea gazonului costa 30.000, eu spunand ca o sa costa un sfert de bulion ..... deci, cat a costat bai locuitor al miticiei???? un sfert de milion fara 10.000 !!!! desigur, tu mitica, esti super multumit ca banii provin de la nush ce concert. da, sigur, dar inca un mitic jmecher s-a imbogatit praduind fraierii.... parandaratu aici este minim 150 000 euro

bufnila
bufnila  •  04 Septembrie 2019, 21:14

inca un tun PSD - nu mai au mult de trait si fura cat pot. 30 de ani de la revolutie, 100 de la marea unire si suntem condusi de cea mai mare mafie din istoria acestor locuri. Facem ceva sau mai dormim cateva decenii?

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Septembrie 2019, 23:42
Postat de suporterucv pe 04 Septembrie 2019, 22:20

Iesim la vot masiv (ca la europarlam), la prezidentiale, locale si parlamentare si terminam cu ei pt cel putin 10 ani de aici incolo !!

da,cu ailalti o sa curga lapte si miere pe toate santurile mai ceva cum curge apa dupa o ploaie torentiala...hahaha....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează