FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Răzvan Burleanu, prima reacție după înfrângerea cu Suedia: „În 3 săptămâni știm selecționerul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 16:20

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit o primă reacție după eșecul României cu Suedia, scor 0-2. „Tricolorii” au ratat calificarea la EURO 2020 direct din grupa preliminară, dar mai au o șansă la barajul de la Liga Națiunilor.

Aseară am ținut să merg în vestiar. Mai avem șansa prin Liga Națiunilor. Jucătorii erau dărâmați, dezamăgiți. O decizie în ceea ce privește selecționerul va fi luată în 3 săptămâni. Vom avea o întâlnire de Comisie Tehnică. Contractul expiră după finalizarea campaniei. Vom avea o discuție cu Cosmin Contra chiar acum în Spania. 

Pot să vă spun că niciun reprezentant al FRF n-a vorbit cu vreun antrenor. V-aș ruga să ne permiteți să avem o discuție cu Cosmin Contra”, a declarat

Burleanu a sesizat și ce i-a lipsit României în meciul de aseară: „Cred că ceea ce ne-a lipsit cel mai mult aseară a fost curajul, fiindcă dorință au avut jucătorii noștri”. 

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Pancu îi desființează pe „tricolori”: „Nu leagă trei pase. Nici Mircea Lucesu nu are ce face cu acești jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (46)
586974421790922
Sefu Banilor  •  16 Noiembrie 2019, 20:13

Aduceti un antrenor din afara fara nume, si lasati-l sa faca selectia. Nu va mai uitati dupa pseudo-presa din Romania, cu fosile gen Ioanitoaia care l-au criticat din minutul 1 pe Daum si l-au adus pe Contra. Asta s-a dorit, o noua ratare a calificarii. Astia vehiculati prin presa ca fiind potential selectioneri, gen Hagi sau Petrescu nu au sa faca nimic decat sa perpetueze cumetria de la nationala. Il vreti pe Hagi la nationala sa faca nucleu echipei in jurul petardei de Ianis? Sau pe Petrescu care sa inceapa cu Hoban? Hagi,Ioanitoaia si Becali sunt Cooperativa 2, sunt cei care au distrus fotablul romanesc. Sa nu uitam ca ratarea calificarilor a inceput cu Hagi de la acel baraj cu Slovenia. Aduceti-l pe Hagi inapoi si o sa pierdem la scor de tenis cum o face Viitura prin Europa.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  16 Noiembrie 2019, 17:01

Un impostor, politruc, plantat abuziv la conducerea FRF. A dărâmat și ruinele fotbalistice rămase după cuplul de smenari Sandu-Dragomir și s-a ocupat doar de imagine și de obținerea unui nou mandat. O gasca de parveniți-praduitori, acoliți ai lui burleanu, a ocupat FRF-ul și-au umplut buzunarele cu salarii, prime si diurne nesimțite și au rostogolit fotbalul dâmbovițean intr-o râpa adânca! Rusine zevzecului șef burleanu și supusilor săi: visan, vochin, bodescu!

106683413108068
Francisc Dascal  •  16 Noiembrie 2019, 17:10

Hai dl.Burleanu ia de mana toata gasca adunata langa tine si luati si pe Contra si spuneti ARRIVEDERCI,demisia toti de la F.R.F!!!De la A la Z este necesar o SCHIMBARE URIASA.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează