FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Selecționerul Ucrainei pune la punct detractorii României: „Cineva a spus că nu sunt buni. Fals, merită să fie aici!”

Serhiy Rebrov, selecționerul Ucrainei // foto: Andrei Crăițoiu (GSP) +19   FOTO
Serhiy Rebrov, selecționerul Ucrainei // foto: Andrei Crăițoiu (GSP)

Articol de , , , - Publicat luni, 17 iunie 2024 13:45 / Actualizat luni, 17 iunie 2024 13:54

Serhiy Rebrov, 50 de ani, selecționerul Ucrainei, a vorbit în termeni laudativi despre echipa națională a României, pe care o va înfrunta astăzi, ora 16:00, în grupa E de la Euro 2024.

Gata, a venit ziua cea mare! România debutează astăzi la Euro 2024, la Munchen, pe Allianz Arena, în compania Ucrainei, o selecționată mult mai bine cotată, cu fotbaliști la echipe de top ale Europei. Enumerăm aici Real Madrid, Arsenal, Chelsea, Benfica chiar Girona, Everon, Valencia și Bournemouth.

România pornește cu șansa a doua, aspect confirmat de casele de pariuri, care o dau pe Ucraina favorită certă la victorie, dar selecționerul Ucrainei nu îi subestimează pe „tricolori”. Cel puțin așa reise din declarațiile acestuia de la conferința de presă premergătoare partidei.

Serhiy Rebrov îi laudă pe „tricolori” înainte de România - Ucraina: „Sunt foarte buni!”

Cred că cineva a spus că România nu este o echipă foarte puternică, dar a jucat foarte bine în calificări! Întreaga echipă a României este foarte bună, cu succes grație disciplinei și efortului colectiv. Au jucători tineri, foarte buni, care pot decide meciul cu realizările lor de pe teren”, a afirmat Rebrov în prima fază.

Ulterior, întrebat dacă merge la victorie sau dacă s-ar mulțumi și cu un egal, selecționerul Ucrainei a încercat să mute presiunea de pe umerii jucătorilor săi, refuzând să accepte statutul neoficial de favorită la calificare în optimi, pe care-l are echipa lui.

Selecționerul Ucrainei: „Toate echipele din grupă sunt foarte puternice, România merită să fie aici!”

„Nu trebuie să ne gândim la viitor, la locul pe care-l țintim în grupă, ci să ne concentrăm la fiecare meci în parte, să tratăm toți adversarii cu seriozitate.

Nu știu de ce toată lumea spune că Ucraina este una dintre favoritele grupei, cred că toate echipele din grupă sunt foarte puternice, merită să fie aici.

România merită să fie aici pentru că și-a câștigat grupa. Îi respectăm foarte mult, dar trebuie să ne concentrăm la noi, să ne respectăm adversarii și să luăm fiecare meci în parte. Vom vedea ce va fi la final”, a replicat antrenorul lui Mudryk, Dovbyk și Tsygankov la acest turneu final.

Citește și:

Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în optimi
Euro 2024
Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în optimi
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”
Euro 2024
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (1)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  17 Iunie 2024, 14:28

...zero puncte...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează