FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Rușii au decis! Alegere controversată înainte de România - Ucraina

Rusia nu va transmite la TV România - Ucraina, foto: Imago Images
Rusia nu va transmite la TV România - Ucraina, foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2024 11:02 / Actualizat duminica, 16 iunie 2024 11:29

Naționala României se pregătește pentru primul meci de la EURO 2024. „Tricolorii” joacă luni, 17 iunie, împotriva Ucrainei, implicată într-un conflict militar cu Rusia, care a luat o decizie controversată.

Meciul României cu Ucraina nu va fi transmis în Rusia. Abia în fazele finale, în cazul în care Ucraina va ajunge acolo, rușii se gândesc la un sistem „pay-per-view”. Așadar, cine își va dori să vizioneze România - Ucraina în Rusia, nu va avea acces.

Reacția ucrainenilor, după ce meciul cu România nu va fi transmis în Rusia: „Fără principii”

Match TV, televiziunea care transmite meciurile de la Campionatul European din Germania, a „sărit din schemă” meciul Ucrainei cu România. Rusia nu participă la EURO 2024 din cauza conflictului militar pe care îl are cu Ucraina.

Mai mult decât atât, ucrainenii anunță faptul că televiziunea din Rusia nu va transmite nici măcar restul meciurilor pe care le va disputa Ucraina în grupa E de la Euro. Numai în cazul în care selecționata lui Serghei Rebrov ajunge în fazele finale, lucru greu de crezut în acest moment, Rusia ia în calcul să transmită partidele în sistem „pay-per-view” pentru a obține un profit considerabil.

Țara agresoare arată încă o dată că nu are principii morale”, au notat ucrainenii, care s-au calificat la acest turneu final după ce au trecut de două baraje. Primul, disputat pe 21 martie cu Bosnia, câștigat cu mari emoții, scor 2-1.

Ucraina a trecut ulterior de Islanda cu același scor și este în formă înainte de meciul cu România. În duelul vecinilor României, Ucraina a învins-o fără probleme pe Moldova, într-o partidă amicală disputată pe 11 iunie, scor 4-0.

Belgia și Slovacia sunt celelalte naționale din grupa E de la EURO 2024. Ucraina este cotată cu prima șansă înaintea meciului cu România, primul test din Germania.

VIDEO. Echipa națională a plecat cu trenul din Wurzburg spre Munchen, pentru meciul cu Ucraina

Citește și:

Gigi Becali anunță un boicot la nivel înalt: „Am vorbit cu Șucu, Varga și Rotaru. Am stabilit”
Superliga
Gigi Becali anunță un boicot la nivel înalt: „Am vorbit cu Șucu, Varga și Rotaru. Am stabilit”
FCSB, la un pas de un nou transfer » Gigi Becali: „Marți vine la echipă”
Superliga
FCSB, la un pas de un nou transfer » Gigi Becali: „Marți vine la echipă”
Cel mai dramatic meci de la EURO 2024! Italia a marcat la ultima fază și e în „optimi”. Croația, aproape OUT!
Euro 2024
Cel mai dramatic meci de la EURO 2024! Italia a marcat la ultima fază și e în „optimi”. Croația, aproape OUT!

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată

Ce crede Cristian Tudor Popescu despre comentatorii de la Euro 2024 » Schimbarea majoră pe care a remarcat-o: „S-a petrecut peste noapte și nu am o explicație”


Comentarii (18)
IonSaliu
IonSaliu  •  21 Iunie 2024, 12:42
Postat de Jeptar pe 20 Iunie 2024, 14:11

Eu țâfnos? Era un sfat. Nu-ți place nici Rusia, du-te în China sau în Coreea de Nord. Oricum elucubrațiile tale sună mai mult a chinezească decât a română.

Ce sfat, băi, ţâfnosule Ukrainian! Ce zici tu de destinații, veneticule Histrionic?! Ha? Du-te tu acolo la mujicii tăi! Ce, te-a lovit acu’ furia înspumată la gură de victoria României asupra Ukrainei, ha? Vă făcu-se Frau Europa să credeți că veți câștiga automat, ha? Așa arătau Mu(djy)cii în timpul meciului — nu înțelegeau de ce Rumânii nu se dădeau bătuți chiar din start! Cre(ş)tin bătut în cuie! “Am primit un telefon / De la un zis galanton / Apoi, m-a înjurat mai rău / Că joc zaruri cu Mnezău.”

Jeptar
Jeptar  •  20 Iunie 2024, 14:11
Postat de IonSaliu pe 16 Iunie 2024, 15:39

De ce eşti bă aşa țâfnos? Cine vorbeşte aici de “Russia Luv”? Io vorbesc de toţi cum îmi dictează conştiinţa mea — nu după cum diktează Frau Europa, or Baba Baidăn, sau kiar Vlad “Dracula” Putin. Websitul meu are o pagină specială acordată “marilor politicieni”. Văd că nu se pot afişa aici linkuri externe. Dar se poate guglu-căuta pe numele meu plus ‘turncoats’ (haine-întoarse-pe-dos). Titlul html al paginii este “Oppressors, Turncoats, Profiteers, Politics, Education”. Ştii cum se face o căutare pe Net? Nyet? Poate te ajută Volodea-Da-Histrion. Io nu m-am ferit nici de Papa sau Ayotollah… ferească Mnezău! Mottoul meu fundamental: “The Truth is above anything and anybody”. “Adevărul este mai presus de orice şi oricine.”

Eu țâfnos? Era un sfat. Nu-ți place nici Rusia, du-te în China sau în Coreea de Nord. Oricum elucubrațiile tale sună mai mult a chinezească decât a română.

IonSaliu
IonSaliu  •  17 Iunie 2024, 18:50
Postat de IonSaliu pe 16 Iunie 2024, 18:17

Acum ezistă Libertate şi le poți zice pe toate – “Şi de dreapta, şi la stânga Şi ca sfânta, sau nătânga Ca Baidăn, sau Emmanuț Ca Volodea, sau Ionuț.”

BRAVO, AXIOMATICII! Romania – Ukraine: 3 – 0. Acesta este cel mai potrivit şi rezonabil nickname (pseudonym) al fotbaliştilor Români. A fi AXIOMATIC înseamnă, printre altele, a fi adevărat propriului sine. Pînă acum, fotbaliştii Români s-au crezut adevăraţi doar în partea stângă (negativă) a ecuaţiei. • “Avem slăbiciuni.” La acest meci însă, Românii, deşi de 4 ori subevaluaţi faţă de Ucrainieni, au pus la bătaie şi partea din dreapta a ecuaţiei: • “Avem calităţi.” Puse în conjunctură dynamică, rezultatul a fost: SUCCESS ISTORIC. Aşa trebuie mers de aici înainte, cu lozinca/pseudonimul: AXIOMATICII. Ci până la urmă numai Mnezău le-a făcut pe toate — slăbiciuni şi tării. E foarte greu să găseşti acum pe YouTube un video ADEVĂRAT al victoriei senzaţionale obţinute de AXIOMATICII. Frau Europa şi Frau UEFA arată mai mult puţinele ratări ale Ukrainienilor! Incredibil! Am încercat vreo duzină de YT videos — şi toate arată doar acele puţine şi frivole ratări ale lui Volodea! Nu mai căutaţi în zadar! Aveţi doar acele Zelensky-Olena video clips, sau computer-generated-images (CGI). Un fel de desene animate (comics) în care Ukraine câştigă matchul… pierdut. Methinks este mâna lui Frau Europa! Adio Schengen, Romania! Adio şi construcţiilor de noi autostrăzi!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează