FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

Vocile Gazetei » Alin Buzărin, Dan Udrea și Remus Răureanu după România - Spania 1-2: „Jocul e jalnic! Sub noi sunt doar Malta și Feroe. Pentru un astfel de clasament îți trebuie licența Pro?”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 17:23

Meciul România - Spania 1-2 din preliminariile EURO 2020 a fost comentat live pe GSP.RO de Alin Buzărin (editorialist GSP), Dan Udrea (reporter GSP) și Remus Răureanu (reporter GSP).

La final, România - Spania 1-2

Dan Udrea: „S-a terminat 1-2, dar scorul corect ar fi trebuit să fie 2-7 sau 2-8! Golul lui Andone si senzația din final că se putea termina egal e doar o păcăleală și un alibi subțire pentru o națională și pentru un selecționer care arată rău. 1-2 cu Spania nu arată chiar rău în CV-ul lui Contra, dar jocul e jalnic. Cum arată și clasamentul grupei la jumătatea drumului, sub noi sunt doar Malta și Feroe!”

Remus Răureanu: „România lui Contra e doar peste Malta și peste Insulele Feroe. Pentru un astfel de clasament îți trebuie licența Pro? Și e sustenabil ca Burleanu să-i achite selecționerului 400.000 de euro anual? Angajatorul FRF mai bine ar investi banii în "B", pentru că șansele de calificare la Euro constituie mai mult o strategie de marketing decât un calcul corect fotbalistic”.

Alin Buzărin: „Pierdem, dar sperăm la Euro 2020. Altă echipă, altă atitudine, un elan care ne îmbracă înfrângerea în poleială. Putea fi chiar egal, pe elan și pe superioritate numerică. Și, ca o concluzie, tot ce e bun în atacul nostru se leagă de numele lui Pușcas”.

La pauză

Dan Udrea: „Nu jucăm prost! Ca să joci prost trebuie să joci! România nu joacă nimic. Meciul e Spania - Tătărușanu, cu Ciprian într-o formă care sfidează legile fotbalului.
Am mai văzut naționala României dominată, dar batjocorită cum a fost în această primă repriză, mai rar. Și cam în bătaie de joc a fost și comentariul TV: să nu accepți că penalty-ul Spaniei a fost corect înseamnă că odată trecut pragul FRF se pierde orice formă de echidistanță și obiectivitate”.

Alin Buzărin: „Cu excepția lui Pușcaș, am fost prea moi. N-am câștigat dueluri, n-am avut mingea și ne-am bazat pe seara excepțională a lui Tătărușanu. Golul l-am primit dintr-un penalty luat de pe lamela microscopului. După pauză ce facem? Rămânem cinci pe fund? Ce mai avem de apărat?!”

Remus Răureanu: „Nu poate exista plan B într-un asemenea joc, fiindcă diferența de valoare e prea clară! Nici o schimbare a tacticii nu anulează diferența  de tehnică, spaniolilor li se lipește mingea de picioare, par din altă specie!”

Înainte de România - Spania » La ce să ne așteptăm 

Remus Răureanu: „România are patru fundasi centrali pe teren, mai defensiv de atât s-ar fi putut doar dacă selecționerul l-ar fi postat în spatele lor pe Miodrag Belodedici, angajat al FRF, deci disponibil. Adevărul e că ar fi fost nevoie și de Belo ca să măture ce-i scapă trupei de paznici pe care o folosește Cosmin, a cărui alegere pare normală, totuși: când ai o mașină ordinară și concurezi cu un automobil de curse, cauți să defectezi supercarul, nu accelerezi!”

Alin Buzărin: „Nu ne-a mai interesat atât de mult fotbalul din iunie, de la Euro U21. Din tot  acel entuziasm am extras doar doi titulari. Pușcas si Nedelcearu. Tot doi au extras si spaniolii, Fabian Ruiz si Dani Ceballos. Cu amendamentul că nationala lor nu se cerea neapărat primenită. Nu-i nimic! Întâmpinăm conquistadorii nu cu 5 fundași, ci cu 55.005. Pieptul înainte, compatrioți!”

Dan Udrea: „Noi, primul 11: Lyon - Lecce, Ufa, Sassuolo, Ludogoreț, Gaziantep - CFR, Ajax, Slavia Praga - Reading, Ludogoreț

Ei, primul 11: Chelsea - Sevilla, Real Madrid, Sociedad, Barcelona - Atletico Madrid, Barcelona, Napoli, Arsenal - Valencia, Dortmund

Rezervele noastre: Genoa, Genk, Kisvarda, Samara, Galatasaray, Mainz, CFR, CFR

Rezervele lor: United, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, City, Bayern Munchen, AC Milan, PSG

Absenți la noi: Anderlecht, Craiova

Absenți la ei: Real Madrid, Atletico Madrid, Real Madrid

Să ne facem curaj, să strigăm “Hai România”, dar să nu ne facem iluzii!”

Vezi AICI aici live + statistici

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (62)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  06 Septembrie 2019, 11:16
Postat de cneius pe 06 Septembrie 2019, 09:17

"...sub noi sunt doar Malta și Feroe!” Raureanu si Udrea vorbesc prostii si incita aiurea ! Ei uita ca am jucat afara la principalele contracandidate la loc 2 si am obtinut 2 egaluri iar daca le invingem pe cele doua la Bucuresti, trecem direct pe locul 2 !

Amice, In Suedia am pierdut iar cu Norvegia am obtinut un egal super norocos. Demisiaaaaa Contra!

cneius
cneius  •  06 Septembrie 2019, 09:17

"...sub noi sunt doar Malta și Feroe!” Raureanu si Udrea vorbesc prostii si incita aiurea ! Ei uita ca am jucat afara la principalele contracandidate la loc 2 si am obtinut 2 egaluri iar daca le invingem pe cele doua la Bucuresti, trecem direct pe locul 2 !

albanezulvesel
albanezulvesel  •  06 Septembrie 2019, 07:57

Cu Ianis la nationala ne asteapta inca 15 ani in fatza televizorului

Vezi toate comentariile (62)
Comentează