FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21- ROMÂNIA U21

Vocile Gazetei » Cătălin Țepelin, Adrian Florea și Dan Udrea comentează Germania U21 - România U21: „Să NU înjurați această națională!”

Germania U21 - România U21 va fi comentat live pe GSP.RO de Cătălin Țepelin (redactor-șef GSP), Adrian Florea (șef departament Fotbal GSP) și Dan Udrea (reporter GSP).
Germania U21 - România U21 va fi comentat live pe GSP.RO de Cătălin Țepelin (redactor-șef GSP), Adrian Florea (șef departament Fotbal GSP) și Dan Udrea (reporter GSP).

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 18:15

Germania U21 - România U21, scor 4-2, a fost comentat live pe GSP.RO de Cătălin Țepelin (redactor-șef GSP), Adrian Florea (șef departament Fotbal GSP) și Dan Udrea (reporter GSP).

După meci

  • Cătălin Țepelin: Da, e al dracu' de dureros! Dar asta nu trebuie să șteargă tot ce a fost bun. Cine s-ar fi gândit, sincer, să putem ajunge la o repriză de finală? După pauză n-am mai avut vână, iar dorința n-a putut ține loc de benzină. Cel mai important lucru acum este SĂ NU ÎNJURAȚI ACEASTĂ NAȚIONALĂ! Nu ștergeți pe jos cu jucătorii, nu începeți cu “v-am spus eu că nu-s buni de nimic”, nu îi călcați în picioare. Au fost extraordinari. Și vor mai fi!
  • Dan Udrea: Repriză de suferință. Am obosit, am făcut pasul înapoi, am cedat teren. Ianis a comis o eroare pe care nu avea voie să o facă niciodată, un penalty stupid făcut cadou nemților!
    Am jucat ca niciodată în prima repriză, am pierdut ca întotdeauna, într-un final în care n-am mai avut nici energie, nici nimic.
    Nu jucăm finala, dar acest turneu ne-a adus infinit mai multe lucuri prețioase pentru viitor decât regretul că nu jucăm cu trofeul pe masă.
  • Adrian Florea: Specialiștii UFO au un nou mister de lămurit: unde a dispărut wunderteam-ul lui Rădoi la pauză? Bun, a fost caniculă, a intervenit oboseala, dar diferențele între cele două reprize au fost prea mari. Până să ne explice preparatorul fizic de ce s-a întâmplat asta, poate că un psiholog ar lămuri mai bine taina celor 15 minute din vestiar.

La pauza meciului

  • Cătălin Țepelin: România o domină clar pe Germania în semifinala unui Euro. Spuneți asta cu voce tare, ca să realizați cât de tare e! Am avut un singur moment de slăbiciune, cu lentoarea lui Băluță și frica lui Manea transformate în gol pentru Germania. Apoi avânt și presiune la poarta nemților. Ianis și Cicâldău împing jocul, Ivan le scoate sufletul fundașilor, Pușcaș are un sânge rece incredibil. Sperăm cum n-am mai făcut-o niciodată! Dar încă îmi e teamă de relaxarea (oboseala?) lui Băluță și de ezitările lui Ionuț Radu. 
  • Adrian Florea: Avem posesia, 60%-40%, avem șuturile cadrate, 4-3, avem marile ocazii. Avem și avantaj pe tabelă. Avem atitudine de mare echipă. Iar pe bancă avem (deja) antrenorul anului. O fi suficient pentru marea finală? 
  • Dan Udrea: Am trăit să o vedem și p-asta: România să domine Germania!!!! Iar Germania să pună probleme doar pe contraatac. Realmente, incredibil!
    E probabil cea mai bună repriză a unei naționale a României la un turneu final! Am jucat fotbal de mare calitate: am stat bine fizic, am pasat formidabil, am stat sus, am dezvoltat acțiuni ofensive, am fost peste Germania la toate capitolele! Realmente, pare că trăim un vis!

Înainte de Germania U21 - România U21 » La ce să ne așteptăm

  • Cătălin Țepelin: Orice s-ar întâmpla în semifinală, echipa asta și-a câștigat deja respectul tuturor. Și al nostru, și al haterilor, și al adversarilor. România U21 n-are azi nicio inhibiție, nicio obligație, nicio presiune. Dar are bucuria de a juca la un nivel atât de înalt, mândria de a fi ajuns aici pe valoare, onoarea de a umple un stadion în deplasare. Și tupeul de a spera la încă un meci, duminică.
  • Dan Udrea: Ei sunt nemți, noi suntem români. Ei joacă în Bundesliga, noi mai degrabă în Liga 1. Acestea sunt avantajele lor. Ale noastre sunt canicula din Bologna, românii din Italia, încrederea pe care am câștigat-o pe parcursul acestui turneu și o motivație cum nici o națională a României n-a mai avut în ultimii 20 de ani. Un singur amănunt îmi mai temperează din entuziasm și din speranță: Ivan e titular! Și Coman rezervă!!!
  • Adrian Florea: Da, ştiu, Germania câştigă mereu, mai ales la fotbal. Dar dacă în istorie a existat un Stalingrad, de ce n-ar exista şi o Bologna? Poate că nu doar gerul siberian îi încurcă pe "friţi", ci şi arşiţa din Emilia-Romagna. Până la urmă, vorba lui Sepp Herberger, cel care le-a adus nemţilor primul titlu mondial, cel din '54, „în fotbal doar două lucruri sunt sigure: că mingea e rotundă şi că meciul durează 90 de minute; restul e teorie”. Simt că banda lui Rădoi stă bine la practică în seara asta şi duce partida măcar în prelungiri. Komm schon, Rumänien!

Vezi AICI aici live + statistici

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
observator_federal
observator_federal  •  27 Iunie 2019, 21:54

Fără "piese grele" precum Pușcaș, Ivan, Cicâldău, echipa a fodt mult mai slabă... Apropo, atâta zvonistică privind transferuri-bombă și "lovituri" nu am mai auzit de mult timp... Destul de penibil... Contează - nu zic nu - campaniile de presă din Românica dar, decisiă pentru scouterii străini, este "știința jocului"...

158334234980480
Nelu Ghencea  •  27 Iunie 2019, 21:40

Mai Emilian Albu : Te Depaseste Numele "Fotbal" Ai facut "Armata" Baiat ?! De Ai Facut ai *** … Tradat , Ai o Psihologie De ion Iliescu : Multumesc "*** ; Multumesc Fotbalisti Ce Ati facut "Blat" Cu "***" .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

158334234980480
Nelu Ghencea  •  27 Iunie 2019, 21:33

Putea Sa Intre Si "Messi" Totul era Pregatit Pt. Ingamfatii Jucatori , Fara Mentalitate "Maxima " Cu Germania ; Asta Si Din Cauza Jurnalistilor Pro = *** , Jucatorii Au Avut "Aere In Cap " Neuronii Nu Sau "Iubit". Apropo ?! Cate Clase Are "Radoi"?!! ***i .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează