GSP.RO  »  FOTBAL  »  ANTRENORI

Ce așteaptă Mircea Lucescu ca să reintre în circuit: „Am decis să aștept”

Mircea Lucescu i- vizitat pe dinamoviști și în cantonament
Mircea Lucescu i- vizitat pe dinamoviști și în cantonament

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 18:49 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 19:45

Mircea Lucescu, 78 de ani, a vorbit pentru cotidianul italian Tuttosport despre momentul întoarcerii pe bancă.

Mircea Lucescu s-a despărțit de Dinamo Kiev în toamna anului trecut, dar nu se grăbește să preia o nouă echipă de club. Și mai ales în timpul sezonului. Beșiktaș și-a trimis o delegație la București, pentru a-l convinge, însă i-a refuzat pe turci tocmai din cauza faptului că trebuia să preia echipa din mers.

Cristi Săpunaru, despre arestarea liderului galeriei de la Rapid: „Nu vreau să vin cu teoria conspirației, dar...”
RAPID
Cristi Săpunaru, despre arestarea liderului galeriei de la Rapid: „Nu vreau să vin cu teoria conspirației, dar...”

Dar tehnicianul în vârstă de 78 de ani n-are de gând să renunțe la antrenorat. Iar într-o discuție cu jurnaliștii de la cotidianul italian Tuttosport a dezvăluit că așteaptă vara și că l-ar interesa să meargă la un club unde poate decide componența lotului.

Mircea Lucescu în Tuttosport: „De aceea am refuzat-o pe Beșiktaș”

„Sper să revin pe bancă. După 50 de ani am avut prima perioadă de odihnă. Din nefericire, după tot ceea ce s-a întâmplat în Ucraina, am decis să pun punct şi să aştept luna iunie. De aceea am refuzat-o în acest sezon pe Beşiktaş, care dorea să preiau echipa din mers.

Aştept o echipă la care să îmi pot alcătui singur lotul. La 78 de ani nu îmi lipsesc entuziasmul şi pasiunea. Merg mereu la meciuri pentru a rămâne la curent şi pentru a fi pregătit atunci când va veni telefonul potrivit”, le-a spus Lucescu reporterilor de la Tuttosport.

Ce spune Eugen Voicu despre posibila întoarcere a lui Mircea Lucescu la Dinamo

El nu exclude o implicare la Dinamo, clubul său de suflet. „Il Luce” a vizitat zilele trecute sediul clubului, pentru o întrevedere informală cu acționarii „câinilor”. Urmează gloriile clubului și fanii. Eugen Voicu așteaptă în luna iunie un răspuns concret din partea legendarului antrenor.

„Este vorba de un demers pe care îl facem la club. Am angajat o firmă specializată, vrem să redefinim misiunea, viziunea şi valorile clubului. N-am găsit nimic în club.

A fost golit de orice. Parte din acest demers a fost dialogul cu Mircea Lucescu. În acest demers nu este decât un personaj care ne dă feedback. Sunt interviuri, care se vor desfăşura şi cu jucătorii, şi cu antrenorii, cu angajaţii clubului, cu toţi stake-holderii.

A fost deja interviul cu Mircea Lucescu, în care vorbeşte despre viziunea pe care o are dânsul, despre un club de fotbal care vrea să facă performanţă. Decizia îi aparţine dânsului.

Noi suntem deschişi, dar el are mai multe variante. Deocamdată este de înţeles, în luna iunie va lua o decizie. Cel mai probabil, până în luna iunie nu se va întâmpla nimic. Nu ştiu dacă va veni acţionar.

Este aproape de club, ne ajută. Are tot timpul opinii foarte binevenite. Şi noi, ca acţionari, ni le însuşim. Antrenorul, la fel, cu băieţii. Azi nu s-a văzut şi cu echipa, dar a fost şi la club. Am stat de vorbă aproximativ o oră şi jumătate”, a spus Eugen Voicu pentru Fanatik.

VIDEO. Mircea Lucescu crede în nevinovăția lui Daniel Niculae și spune: „Ar fi extraordinar pentru suporterii din România ca titlul să se decidă în ultima etapă”

Ați mai putea citi:

Remarcatul-surpriză al lui Mihai Stoichiță de la FCSB: „Știe și poate. Se maturizează”

Topul echipelor preferate din străinătate în rândul suporterilor din România » Două puteri mondiale conduc detașat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close