GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVERSE

Adrian Porumboiu: „Cîțu spune că antreprenorul român e un erou, eu spun, ca antreprenor, că sunt un bou”

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 13:30 / Actualizat luni, 31 mai 2021 13:30

Omul de afaceri vasluian dă exemplul felului în care, susține el,m-a tratat statul, atât pe vremea lui Ponta, dar și acum, când Eximbank favorizează o firmă a lui Plahotniuc”.

„Numai în ultimii 6 ani productivi ai mei, am plătit peste 500 de milioane de euro la bugetul statului”, spune Adrian Porumboiu. 

Fostul arbitru internațional și unul dintre cei mai mari administratori de terenuri agricole care au operat în România, astăzi retras din afacerile din agricultură, Porumboiu se judecă în acest moment cu Eximbank.

„Bancă a statului, Eximbank l-a favorizat pe Plahotniuc, mai exact firma sa Trans-Oil. Miza a fost o cesiune de creanță”, susține Porumboiu. 

Trans-Oil este firma căreia Porumboiu i-a vândut afacerea în 2015, companie cu puternice legături cu Vladimir Plahotniuc. Între timp, susține vasluianul, ”Trans-Oil a dispărut”, iar ”Eximbank s-a îndreptat asupra mea, deși e clar că au favorizat firma lui Plahotniuc”. 

Nu mă victimizez, dar când am văzut cum premierul Cîțu spune că antreprenorul e un erou, n-am mai rezistat.  Eu spun, ca antreprenor, că sunt un bou
Adrian Porumboiu

„Practic, am vândut afacerea mea după ce Ponta și Daniel Constantin m-au amendat cu 17 milioane de euro. Ca să reziste firmele, au vândut către Trans-Oil. Acum văd că statul, prin Eximbank, sprijină pe oricine decât pe antreprenorii români. Cum să spui tu, Cîțu, că suntem eroi?”, a replicat Porumboiu.

CITEȘTE ȘI:

Veste-ȘOC în direct la TV: „CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 timp de doi ani!”

EXCLUSIV Încep transferurile la FCSB! Becali a făcut două oferte oficiale » 200.000 de euro pentru un fotbalist din play-off

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, bătut la Suceava: „Mi-au tras-o, abia ne-au scos cu mașina până la Pașcani... Ce bătaie am luat!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
pagubitul
pagubitul  •  01 Iunie 2021, 10:32

Antreprenorul Porumboiu manipuleaza si continua sa fie victima milionara de servici,sanctionata pentru niste boi fara acte. Si acum sunt directori de banci din Romania,inclusiv Eximbank care-si plang in pumni,ca l-au crezut ca le da stocuri viitoare care nu existau. Domnule Porumboiu,nu EXIMBANK a vandut Racova pe milioane de euro la moldoveni si nu EXIMBANK a gajat credite cu grau teleportat! Nu va mai crede nimeni ca v-ati retras din agricultura,mai ales acum,cand va cumparati fabrici de paine,apartamente si ce va mai vand lichidatorii Comcereal. Va ascundeti si pozati ca victima de sub fusta norei de la MOPAN! Felicitari pentru autocaracterizarea din titlu si la multi ani de ziua copilului morar!

argus
argus  •  31 Mai 2021, 19:08

"Olecutza" cam dur calificativul! Cred ca dl Porumboiu, a dat cu "oistea'n gard", nu ca ar fi fost "la jug" cat pentru ca nu a inteles mesajul Premierului(mesaj ce se refera la antrepernotrii a caror afaeri au rezistat in perioada pandemiei! Sa declari suparat: "...dar când am văzut cum premierul Cîțu spune că antreprenorul e un erou, n-am mai rezistat", este dovada ca transfera o problema personala, guvernarii actuale: "...Acum văd că statul, prin Eximbank, sprijină pe oricine decât pe antreprenorii români. Cum să spui tu, Cîțu, că suntem eroi?” Ce legatura este intre Ponta si Daniel Constantin si Premier? Se ma da si "fata mare" afirmand ca "Nu mă victimizez, dar..." (si dupa "dar"...incepe victimizarea!).

luisharcsa
luisharcsa  •  31 Mai 2021, 18:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează