GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Poveste colosală spusă de Ovidiu Ioanițoaia: „Cutremur. Bum-bum-bum! Era unu' care trăgea cu tunul”. Motivul e incredibil

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 10:34 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 14:33

Dan Negru, cunoscut realizator TV din România, a participat la o ediție specială de Revelion a emisiunii "Prietenii lui Ovidiu".

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Dane, tu erai fan Poli!
- Cine mai știe unde e Timișoara? Nu e bizar ca un oraș ca Timișoara să nu aibă echipă de Liga 1? Sunt orgolii mari, dar ce nu poate fi șters cu guma e că Timișoara a avut Ripensia, Chinezul, echipe care au construit fotbalul românesc.

- Așa este!
- Nea Ovidiu, Chinezul a apărut în 1910 când România nu era! A venit după 8 ani. Chinezul e de la Pavel-Cneazul, un morar cu o forță extraordinară. Acum nu mai e nimic...

- Dar te mai uiți la fotbal, nu?
- Acum trag cu ochiul mult spre Liverpool și îmi place Premier League. Mi se pare că ăla e vârful de fotbal. Nu mă pricep deloc la fotbal, dar mă uit din pasiune și bucurie. Mă uit oricând la jucători mari, la antrenori buni, la meciuri unde miroase a fotbal.

- Trebuie să ții și cu Napoli!
- Dumneavoastră sunteți mare fan Napoli.

- Am pierdut la pariuri cu Napoli...
- Zău?

- Îmi mai cumpăram o mașină.
- Ați pariat, pariați?

- Mai pariez câteodată, dar când pariez eu, Napoli pierde.
- Dar cât puneți la un pariu?

- A, câteva sute de lei. Mă atrag prietenii. Dar cu Napoli țin de 40 de ani.
- Dar vreau să-mi povestiți aia cu tunul.

- Eram la Telese Terme, unde am niște prieteni. Și de-o dată zic, cutremur. Bum-bum-bum! I-am întrebat p-ăia la recepție ce se întâmplă. "A dat Napoli gol! E unu aici care și-a cumpărat un tun și are o vie. Și de câte ori vede la televizor sau aude la radio că dă Napoli gol, el trage cu tunul". 
- Bă, băiete, bă!

- Da... Zice: "Poliție vine din când în când, îl mai amendează, dar asta e pasiunea lui". 
- Mamă, mamă!

- Povestea e de 15 ani.
- E o cultură a fotbalului.
- Sunt nebuni cu fotbalul. Acolo e un mod de a trăi fotbalul!

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Florin Prunea a fost oprit de poliție și a rămăs fără carnet: „Am suflat, n-am opus rezistență, m-au dus la IML”

EXCLUSIV Giovanni Becali dezvăluie cum a făcut primii bani: „Am venit din stradă! Vindeam bilete la filme cu Kirk Douglas, Adriano Celentano, Gianni Morandi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează