GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO WOW! Mellina dezvăluie cum își menține formele sexy și face o mărturisire surpriză: ”Aș compune imnul Rapidului”

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2018 10:17

Mădălina Dumitru, alias Mellina, arată senzațional pe scenă, după multe ore de sală și schimburi de puncte trăite la intensitate maximă pe terenul de tenis, noua pasiune a artistei

"Păcătuiesc cu tine". Aceasta este cea mai nouă piesă lansată de Mellina, așa cum este cunoscută în industria muzicală din România. Dacă până acum fanii au avut parte de piese ceva mai triste din partea artistei de 31 de ani, de această dată situația se schimbă radical. "Piesa reprezintă una dintre stările mele. În ea cânt despre acel moment în care știi că nu e bine să fii împreună cu o anumită persoană, totuși e greu să stai departe de ea", spune Mădălina.

După ce-a terminat de scris versurile celui mai nou hit și s-a tras cortina peste filmările videoclipului, Mellina s-a întors pe terenul de sport, acolo unde se simte ca acasă. "Fac sport non-stop! De la tenis la cățărat prin copaci, trasee montane, orice! Iubesc sportul și orice mișcare e binevenită! Alerg după satisfacția unui forehand bun, după adrenalina unui traseu greu și iubesc momentul acela în care îmi depășesc limitele. Am cam renunțat să mai merg la sală de când am descoperit tenisul, sport pe care îl practic de trei ori pe săptămână! Îmi place enorm, îl ador", recunoaște artista.

Aceasta nu este adepta unor regimuri alimentare, "dar încerc, pe cât posibil, să mănânc sănătos. Am avut o acnee destul de puternică și dacă unii nu mănâncă produse de tip fast food pentru că se îngrașă, eu le evit pentru că sunt predispusă să am alte probleme. Nu mănânc foarte multă carne, dar îmi este greu să renunț la ouă și la brânză. Mi-ar plăcea să pot fi vegetariană pentru că îmi pare rău că animalele trebuie sacrificate".

Mellina arată perfect și asta pentru că, indiferent de programul superaglomerat pe care-l are, nu lipsește de pe terenul de tenis: "Am avut mai mulți antrenori personali și m-au învățat atât de bine încât știu și-acum teorie pe de rost și nu mai nevoie de ei. Ha, ha, ha! La tenis mă antrenez cu o prietenă dragă mie, Corina Stricescu, care joacă de ceva timp și mă ajută foarte mult". Crescută în Giulești, Mădă a mers la multe meciuri ale Rapidului: "Prima dată prin clasa a 5-a, când am fost cu colegii mei băieți și mi-a plăcut foarte mult. Aș accepta cu drag să scriu imnul unei echipe de fotbal. Eu scriu cu sufletul". 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 August 2018, 12:52

...frumos sport...cataratul in copaci...

ucluj2011
ucluj2011  •  26 August 2018, 12:12

Bravo Mădălina , mult succes în viață și în activitatea profesională. Și bineânțeles... HAI RAPIDU' !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează