GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AFACERE

George Florescu are o nouă afacere: „Am găsit niște sisteme senzaționale”

George Florescu, alături de soția sa. Sursă foto: Look Plus
George Florescu, alături de soția sa. Sursă foto: Look Plus

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 21:39 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 22:01

George Florescu (36 de ani), mijlocașul Universității Cluj, fost „decar” la echipa națională în timpul mandatului lui Răzvan Lucescu, se află în vacanță, după ce Liga 2 a fost „înghețată” de la locul 6 în jos. 

Fotbalistul „Șepcilor Roșii” nu stă însă degeaba și investește, alături de soția sa, într-o afacere din domeniul culinar. Florescu încearcă să promoveze sisteme de gătit prin care produsele își păstrează mare parte a nutrienților, sisteme pe care au început să le achiziționeze nume cunoscute din sport, printre care și Sergiu Buș, noul transfer al FCSB.  

 În direct la Look Plus, Florescu a oferit detalii despre noua sa ocupație.

George Florescu: „Am găsit niște sisteme de gătit senzaționale”

„Noi încercăm deja de cel puţin cinci ani să gătim cât mai sănătos. Am găsit şi nişte sisteme de gătit senzaţionale, care ne ajută să maximizăm nutrienţii şi să menţinem până la 93% din nutrienţii din toate felurile noastre de mâncare. Ne-am obişnuit şi familia cu acest stil. Ne simţim foarte bine şi suntem foarte fericiţi că am reuşit să găsim aceste sisteme de gătit. 

(...) Cu siguranţă de acum înainte foarte multă lume va adera la produsele pe care noi le promovăm. Pe lângă faptul că sunt cele mai bune de pe piaţă, ne ajută să fie un stil de viaţă sănătos. Sergiu Buş, Lucian Goian, fosta handbalistă Oana Chirilă, Horaţiu Baciu (n.a - preparator fizic la echipa naţională) sunt printre clienţii noştri. 

Noi nu încercăm să convingem pe nimeni, încercăm doar să-i facem pe oameni să conştientizeze importanţa nutrienţilor din alimentele noastre”, a spus George Florescu, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Sergiu Buș: "Soția, mama și soacra au fost de acord să vin la FCSB! Voi juca cu inima la acest club"

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Ce lovitură a dat Gigi Becali! Au încercat să-l deturneze pe Buș chiar pe drumul spre palat: „Mai bine nu mă întreba”

FCSB. Întrebat despre o ofertă de la Rădoi și Olăroiu, Gigi Becali a anunțat la cine va ajunge clubul: „Sub 150 de milioane oricum nu discut”

Nelu Tătaru, anunțul momentului în România: ce se întâmplă cu starea de alertă și legea Carantinei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează