GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Imagine COLOSALĂ de la competiția inedită organizată de FRF: campionii plimbați cu căruța

Plimbarea campionilor cu căruța prin comuna Ruginoasa FOTO frf.ro
Plimbarea campionilor cu căruța prin comuna Ruginoasa FOTO frf.ro

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2019 16:59

Copiii din Ruginoasa, câștigătorii primei ediții din Cupa Satelor, competiție U13 organizată de FRF, au sărbătorit într-un mod inedit performanța alături de toată comuna. 

Echipa din Ruginoasa, județul Iași, a câștigat finala Cupei Satelor, organizată de FRF și găzduită de comuna Cumpăna din Constanța. Pe lângă bucuria micuților și primul lor trofeu important din carieră, aceștia au pus mâna și pe un premiu special: o excursie alături de echipa națională a României în Norvegia, unde îi vor susține din tribune pe "tricolori" la meciul din preliminariile Euro 2020!

În finala de acum câteva zile, Ruginoasa s-a impus în fața celor din Cumpăna cu 1-0. Eroii au fost sărbătoriți într-un mod inedit. Puștii au fost plimbați prin toată comuna cu căruța, îmbrăcați în straie populare. Au încins atmosfera cu dansuri tradiționale, pe muzică populară moldovenească și au fost aplaudați de toată lumea.

05 frf ticleanuAurel Țicleanu a fost șeful delegației puștilor câștigători FOTO frf.ro

"Copiii au "bătut" vreme de două ceasuri ulițele comunei, prezentându-le cu mândrie sătenilor din Ruginoasa trofeul obținut. Practic, o variantă adaptată la mediul rural a marilor ceremonii de prezentare a trofeelor, de tipul Champions League!

Toată echipa în două căruțe frumos înveșmântate, trofeul în brațe și cântece de galerie amestecate cu versuri populare din Moldova! În tropotul cailor, cu sute de consăteni așteptându-i pe traseu cu flori și aplauze" este descrisă atmosfera de la eveniment pe siteul FRF.

Vezi și: FOTO Gică Hagi și Ivan Patzaichin au trimis cadouri pentru Papa Francisc » Ce i-au dăruit Suveranului Pontif

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează