GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COPA AMERICA

GALERIE FOTO Kinsey Wolanski a vrut să intre pe teren la Copa America! Cum s-a terminat totul

Kinsey Wolanski // FOTO: Instagram +28   FOTO
Kinsey Wolanski // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 10:32

Kinsey Wolanski, modelul de 22 de ani, care a intrat pe teren la finala UEFA Champions League, Tottenham - Liverpool 0-2, a vrut să repete gestul și la finala Copa America, Brazilia - Peru 3-1.

Kinsey Wolanski a dezvăluit pe Instagram că ea și iubitul ei,Vitaly, au călătorit în Brazilia pentru a vedea finala, au intrat pe stadion, dar planul lor a fost stricat de forțele de ordine.

Vitaly, care este interzis pe stadioane, a fost reținut de forțele de ordine, iar Kinsey nu a mai putut intra pe teren.

kinsey wolanski 24 +29 FOTO

„Recunosc, Copa America a câștigat, dar am avut o aventură dată naibii. Am zburat în Brazilia, ne-am deghizat și am ajuns la locurile noastre. Totul s-a terminat cu Vitaly reținut de 20 de stewarzi. Am ieșit din închisoare, iar acum ne bucurăm de Brazilia”, a scris Wolanski pe Instagram. 

Citește și:

Kinsey Wolanski, mesaje de la jucătorii lui Liverpool după finala Champions League: „Inimioare și înregistrare audio” + Cum a fost totul pus la cale & Imagini nemaivăzute de la stadion

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  09 Iulie 2019, 13:04

Cum poate un om sa fie interzis pe toate stadioanele din lume? :)) Da UEFA decizii de tipul asta?? E prima oara cand aud asa ceva... nici nu cred ca au autoritate pt asa ceva.

radumatei
radumatei  •  09 Iulie 2019, 11:57

Fotbalul modern a devenit teribil de plictisitor. La Copa America, trei din cele patru sferturi de finala s-au terminat 0-0. Noroc cu fata asta ca-l face mai interesant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează