GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii septembrie: „Joacă un fotbal total!” vs. „Surpriza plăcută a acestui start de campionat”

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 12:00 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 14:29

Darius Olaru (FCSB) și Dorinel Munteanu (Oțelul Galați) și-au adjudecat trofeele din septembrie și au fost desemnați Jucătorul, respectiv Antrenorul lunii în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor

Pentru trofeul "Jucătorul lunii iulie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Albion Rrahmani (Rapid), Darius Olaru (FCSB), Daniel Boloca (Sassuolo), Radu Drăgușin (Genoa) și Daniel Paraschiv (Hermannstadt). Pe lista preliminară au mai fost: Nicolae Stanciu (Damac) și Horațiu Moldovan (Rapid).

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Dorinel Munteanu (Oțelul), Elias Charalambous (FCSB) și Cristiano Bergodi (Rapid). Pe lista preliminară au mai fost: Leo Grozavu (Poli Iași) și Edward Iordănescu (echipa națională).

ILIE DUMITRESCU

  • Darius Olaru (FCSB) » "Acum cred că este la cel mai înalt nivel al carierei. Joacă un fotbal total, face presing, arată a fotbalist, mai ales că trece printr-o formă sportivă foarte bună. Este un jucător de viitor, un băiat muncitor, cu picioarele pe pământ, care dovedește că poate ajunge un lider. Trage echipa după el și ajută extrem de mult"
  • Elias Charalambous (FCSB) » "Are rezultate foarte bune și indiferent ce comentează lumea în stânga și dreapta, el este antrenorul echipei în acest moment! A avut un septembrie fără înfrângere, cu rezultate foarte bune, deci trebuie apreciat, mai ales că a câștigat contra unor formații de play-off, Craiova, Farul și Sepsi"

MARIUS NICULAE

  • Radu Drăgușin (Genoa) » "Îl aleg pentru că este un titular incontestabil în Serie A, are un parcurs foarte bun cu Genoa, surpriza plăcută a acestui start de sezon. S-a descurcat cu adversari mult mai puternici, în dueluri foarte tari, cu presiune. O lună formidabilă pentru el"
  • Dorinel Munteanu (Oțelul) » "Fără îndoială, surpriza plăcută a acestui start de campionat. În ciuda multor egaluri, multe nedrepte pentru că ar fi trebuit să fie victorii, Dorinel este acolo, în prima jumătate, cu o nou-promovată de la care nu puteai avea foarte multe pretenții acum câteva luni"

IONUȚ RADA

  • Radu Drăgușin (Genoa) » "Un fundaș cu mare potențial. Oferă siguranță apărării, un fotbalist de mare viitor din punctul meu de vedere. Are o mare bilă albă pentru fizicul impresionant pe care-l arată și sunt convins că pașii pe care îi face în acest moment sunt cei mai buni. În Italia are tot ce are nevoie să crească"
  • Cristiano Bergodi (Rapid) » "La el presiunea a fost mult mai mare decât la restul celor nominalizați pentru că e greu de gestionat publicul din Giulești. A gestionat excelent niște momente extrem de grele și cu o tensiune delicată. A construit un joc destul de bun al echipei, iar acum lucrează la ADN-ul de învingător"

RĂZVAN PLEȘCA

  • Radu Drăgușin (Genoa) » "Nu vedem prea des un român care să facă parte din echipa ideală din Serie A! Are un fizic impresionant, un discurs și o mentalitate care îl fac eligibil pentru fotbalul adevărat, pentru fotbalul mare. Este un om de bază la Genoa și, cu siguranță, o să fie un om de mare viitor și la națională"
  • Dorinel Munteanu (Oțelul) » "Nici cei mai optimiști fani ai Oțelului nu își imaginau, acum doi ani de zile, să spunem, că acum vor fi pe un loc în prima jumătate a clasamentului. Meci cu meci, punct cu punct, antrenamente, pasiune, dedicare, lucru în echipă, toate au dus Galațiul unde e acum. Și e meritul lui Dorinel"

FLORIN LOVIN

  • Radu Drăgușin (Genoa) » "Surpriza plăcută a începutului de sezon în Italia. Radu a fost titular și le-a făcut viața grea celor de la Napoli ori AS Roma, partide pe care le-a și câștigat. Un jucător cu o creștere sănătoasă într-un campionat de top. Are evoluții din ce în ce mai apreciate și ăsta e un lucru bun"
  • Dorinel Munteanu (Oțelul) » "E de apreciat pentru rezultatele pe care le-a făcut până acum. Uitați-vă unde sunt formațiile care au promovat din Liga a 2-a și unde este Oțelul! Antrenamentele făcute după carte, profesionalismul și perfecțiunea lui Dorinel au contribuit la acest parcurs extrem de bun"

Citește și:

Legenda lui Dinamo dezvăluie că a fost la un pas de transferul la rivală: „Pentru o noapte, am fost jucătorul Rapidului”
„PRIETENII LUI OVIDIU”
Legenda lui Dinamo dezvăluie că a fost la un pas de transferul la rivală: „Pentru o noapte, am fost jucătorul Rapidului”
Rusescu se implică în conflictul Chipciu - CSA Steaua, după ce „militarii” au cerut suspendarea mijlocașului: „Înseamnă că e ceva adevăr în ce a spus”
FCSB - CSA STEAUA
Rusescu se implică în conflictul Chipciu - CSA Steaua, după ce „militarii” au cerut suspendarea mijlocașului: „Înseamnă că e ceva adevăr în ce a spus”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
rav410wrc
rav410wrc  •  06 Octombrie 2023, 20:28
Postat de elgabri pe 06 Octombrie 2023, 16:13

Mai bine ne spuneti cum a votat Nea Cici !!

Cu Kovacs Istvan uriember !! :))))

villito
villito  •  06 Octombrie 2023, 18:36
Postat de planetfun pe 06 Octombrie 2023, 16:32

Ba da ai vazut ce goluri da ?

si ovidiu popescu a dat un gol frumos si restul suturilor zici ca sunt transformari la rugby si ov. popescu a dat goluri frumoase si ce s-a ales de el ? olaru e strain de minge, ca mijlocas greseste atat de multe pase simple, iar la centrari e horror

kratosdoom
kratosdoom  •  06 Octombrie 2023, 18:10
Postat de fzoltan pe 06 Octombrie 2023, 15:28

Olaru peste Drăgușin??? M-am lămurit și cu ancheta asta....

dragusin nu-i ala care pana cum cateva luni juca in serie b si acum este mai mult absent pe la ultimele locuri din seria a? el este. pai dupa logica ta putem spune ca marin este de 10 ori mai bun decat dragusin. macar marin joaca constant la ultimele locuri din seria a de vreo 4-5 ani. dragusin asta este jucator de serie b.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează