GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Florin Răducioiu l-ar fi vrut pe Ciprian Deac „Fotbalistul lunii”: „Are calități incredibile și cred că era o soluție inclusiv pentru echipa națională”

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2022 13:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 13:10

Marius Ștefănescu și Cristiano Bergodi au câștigat premiile „Jucătorul lunii mai”, respectivAntrenorul lunii mai”. Sepsi devine cel de-al treilea club care reușește „dubla” în „Cei mai buni”, după Rapid (Săpunaru&Iosif) și Universitatea Craiova (Ivan&Reghecampf)

Fostul internațional Florin Răducioiu l-a votat însă pe Ciprian Deac, „locomotiva” CFR-ului și și-a argumentat decizia: 

„Pentru că a câștigat titlul de campion, fiind o legendă pentru CFR. A făcut lucruri extraordinare, fiind liderul acestei echipei. L-aș numi Ibrahimovici al CFR-ului! Un jucător cu un randament senzațional, mai ales la vârsta pe care o are. Deac are calități incredibile și cred că era o soluție inclusiv pentru echipa națională”.

În ceea ce privește cea de-a doua categorie, Răducioiu a decis să meargă pe mâna lui Dan Petrescu, antrenorul campion al României cu CFR Cluj. 

„O lună cu trei antrenori buni, cu trei performanțe diferite. Am o stimă enormă pentru antrenorul și omul Petrescu. Să câștigi a cincea oară consecutiv titlul e destul de complicat, iar el a reușit asta. Nu este deloc simplu să gestionezi o echipă de campioni. E clar că merită din plin să antreneze și prin alte țări, nu doar prin România”, a explicat Răducioiu.

Marius Ștefănescu, jucătorul lunii mai 2022: „Cupa a salvat sezonul pentru Sepsi! Acum sper să câștigăm toate meciurile cu naționala”

CITEȘTE ȘI:

Cristiano Bergodi, ales „Antrenorul lunii mai”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Nu am vreo baghetă magică, dar luna mai a fost una de vis!”
CEI MAI BUNI
Cristiano Bergodi, ales „Antrenorul lunii mai”! Cum arată voturile + Reacția tehnicianului: „Nu am vreo baghetă magică, dar luna mai a fost una de vis!”
Becali face economie » Cum a reușit FCSB să facă rost de bani pentru salariile vedetelor Tănase, Coman, Olaru și Tavi Popescu
FCSB
Becali face economie » Cum a reușit FCSB să facă rost de bani pentru salariile vedetelor Tănase, Coman, Olaru și Tavi Popescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Iunie 2022, 09:04

Cu el in echipa lui Radoi eram la MOndiale ! El stie ca a primit o sansa la Nationala cand a prins plecare in strainatate si stie ca echipa Nationala e o rampa de lansare in Transferuri ! El unde sa se transfere??? ii lasa pe altii...e baiat destept !

Artsport
Artsport  •  02 Iunie 2022, 15:51

Din păcate, mereu la echipa națională a evoluat cu frâna trasă. Dacă nu iese banuțul gros nu pune osul acest „domn”. Era păcat să intre iar în echipă...

Ceferinho
Ceferinho  •  02 Iunie 2022, 15:49

Vremea lui Cipri la nationala a trecut, dar sigur, trebuie admirat profesionalismul sau de catre orice fotbalist care activeaza in Romania. A muncit toata viata, n-a incercat sa pacaleasca pe nimeni, chiar daca n-a fost un mare talent, cinste lui!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează