GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Bănia a împărțit trofeele » Gustavo a fost ales „Jucătorul lunii februarie”, iar Nicolo Napoli - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Articol de , - Publicat luni, 07 martie 2022 09:00

Gustavo Vagenin și Nicolo Napoli au câștigat premiile "Jucătorul lunii", respectiv "Antrenorul lunii februarie". Este al treilea premiu care ajunge la Universitatea Craiova după cele primite de Ivan și Reghecampf, și primul pe care îl primește FCU Craiova

Gazeta Sporturilor decernează, la fiecare început de lună, câte un premiu pentru jucătorul, respectiv antrenorul lunii trecute. Cum în ianuarie s-au jucat prea puține meciuri, "Cei mai buni" a revenit cu noi propuneri și voturi în februarie.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii februarie" GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Gustavo (Universitatea Craiova), Chiricheș (Sassuolo), Compagno (FCU Craiova), Betancor (Farul) și R. Marin (Cagliari).

Pe lista preliminară au mai fost Câmpanu (U Craiova), Man (Parma), Cl. Bălan (FCU Craiova), H. Moldovan (Rapid), Camora (CFR Cluj), Latovlevici (FC Argeș), Greab (FC Argeș), Al. Maxim (Gaziantep), Ad. Petre (Farul) și Andrei Ivan (U Craiova).

În urma centralizării voturilor de la cele trei categorii, "Jucătorul lunii februarie" a fost declarat Gustavo Vagenin, mijlocașul brazilian de 30 de ani de la Universitatea Craiova. Noul "lunetist" al Universității e omul care rezolvă toate situațiile dificile, iar în ultimele 5 meciuri din februarie a marcat 4 goluri, însă s-a remarcat și cu două assisturi, ambele cu Dinamo.

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii februarie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Nicolo Napoli (FCU Craiova), Cosmin Contra (Al-Ittihad) și Laurențiu Reghecampf (U Craiova). Pe lista preliminară au mai fost Petrescu (CFR Cluj), I. Badea (UTA Arad), Olăroiu (Sharjah), L. Ciobotariu (FC Voluntari), Croitoru (FC Botoșani) și Prepeliță (FC Argeș).

Câștigătorul lunii a fost desemnat italianul Nicolo Napoli! Revenirea acestuia se dovedește a fi o mutare inspirată făcută de familia Mititelu. Oltenii au pierdut doar un meci în februarie, derby-ul cu rivala din oraș (0-2). În rest, două victorii, cu FC Botoșani și Gaz Metan, dar și două remize, cu FCSB și UTA Arad.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii februarie 2022

1. Gustavo16,5p
2. Răzvan Marin13,5p
3. Vlad Chiricheș12p
4. Jefte Betancor8p
5. Andrea Compagno7p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Andrea Compagno5p
2. Jefte Betancor4p
3. Gustavo3p
4. Răzvan Marin2p
5. Vlad Chiricheș1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Gustavo10p
2. Răzvan Marin8p
3. Vlad Chiricheș6p
4. Jefte Betancor4p
5. Andrea Compagno2p

Votul specialiștilor

1. Vlad Chiricheș5p
2-3. Gustavo3,5p
Răzvan Marin3,5p

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii februarie 2022

1. Nicolo Napoli18p
2-3. Laurențiu Reghecampf14,5p
Cosmin Contra14,5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Nicolo Napoli5p
2. Laurențiu Reghecampf4p
3. Cosmin Contra3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Nicolo Napoli10p
2. Cosmin Contra8p
3. Laurențiu Reghecampf6p

Votul specialiștilor

1-2. Laurențiu Reghecampf4,5p
Cosmin Contra4,5p
3. Nicolo Napoli3p

CITEȘTE ȘI:

Laurențiu Reghecampf, reacție nervoasă la adresa celor de la CFR Cluj: „Petrescu poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!”
CSU CRAIOVA
Laurențiu Reghecampf, reacție nervoasă la adresa celor de la CFR Cluj: „Petrescu poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!”
Agentul lui Mirko Pigliacelli a făcut anunțul despre viitorul fotbalistului: „Trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative”
CSU CRAIOVA
Agentul lui Mirko Pigliacelli a făcut anunțul despre viitorul fotbalistului: „Trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
terranovaaa
terranovaaa  •  07 Martie 2022, 16:02

Ce se agita prostii brutarului :))

kuba
kuba  •  07 Martie 2022, 10:03
Postat de george_br pe 07 Martie 2022, 09:58

Pe langa faptul ca scribii gsp-isti l-au supraevaluat in mod evident pe actorasul ala al clonei, as fi curios sa aflu cine sunt marii "specialisti" care l-au vazut pe Contra in top.

:)))) udrea & craitoiu & raureanu

george_br
george_br  •  07 Martie 2022, 09:58
Postat de Muzzi Ciprian pe 07 Martie 2022, 09:51

el e ma, gustavo vagenin! gustavo din ***! e jucatorul lunii ca a batut olguta toti descultii, cand a jucat cu echipe de doamne-ajuta, nu a facut nimic! napoli e scula, adevarat, a facut din *** bici! au astia de la gsp niste algoritmi de te ia capul! si-au luat te(a)pe(lin) cititorii, ca de obicei!

Pe langa faptul ca scribii gsp-isti l-au supraevaluat in mod evident pe actorasul ala al clonei, as fi curios sa aflu cine sunt marii "specialisti" care l-au vazut pe Contra in top.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează