GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Horațiu Moldovan, „Jucătorul lunii noiembrie”! Cum s-a votat + Declarațiile portarului: „Al doilea vis e să câștig titlul cu Rapid!”

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 10:00

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales în unanimitate Horațiu Moldovan! A fost imperial în meciul care i-a adus României locul 1 în grupa preliminară pentru Euro și o poziție mai bună pentru tragerea la sorți de sâmbătă.

Fără îndoială, Horațiu Moldovan a fost "îngerul păzitor" al lui Edward Iordănescu, tehnicianul care a mizat pe el în poarta "tricolorilor" când nimeni nu spera. Evoluțiile sale inspirate au dus România la Euro și Rapidul pe podiumul Superligii.

"Mulțumesc pentru trofeu! A fost cea mai frumoasă lună din cariera mea. Mă bucur că am avut evoluții foarte bune, remarcabile și cel mai important e că ne-am calificat la Campionatul European și, mai ales, de pe primul loc", a spus Moldovan în momentul primirii trofeului GSP.

Despre cum a fost luna noiembrie pentru el, Horațiu a spus: "Nu cred că sunt doar eu de lăudat după cele două meciuri ale echipei naționale! Cred că am arătat de când a venit mister Edi că am creat o familie, un grup unit și suntem greu de bătut cu orice echipă vom juca. După ce ne-am calificat la Euro, al doilea vis e să câștig titlul cu Rapid".

Iar despre Campionatul European de anul viitor din Germania, portarul Rapidului și al echipei naționale a declarat că își dorește "să facem un European remarcabil și să ieșim din grupă", iar referitor la posibilii adversari doar că își dorește "echipe cât mai accesibile și să ne calificăm mai departe".

Un portar de viitor care va crește din ce în ce mai mult. A oferit stabilitate, liniște și încredere în poartă. A avut parade incredibile la meciurile din noiembrie, iar cele din meciul cu Elveția n-o să fie curând uitate
- Andrei Cristea, fost internațional

Pentru trofeul "Jucătorul lunii noiembrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Horațiu Moldovan (Rapid), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Andrei Dumiter (FC Voluntari), Radu Drăgușin (Genoa) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova).

Pe lista preliminară au mai fost: Florinel Coman (FCSB), Paul Iacob (Rapid), Alexandru Pop (Oțelul), Denis Drăguș (Gaziantep), Ianis Hagi (Deportivo Alaves), Denis Alibec (Muaither), George Pușcaș (Genoa), Rareș Ilie (Lausanne-Sport) și Jayson Papeau (Rapid).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii noiembrie 2023

1. Horațiu Moldovan20p
2. Andrei Rațiu11p
3. Radu Drăgușin10p
4. Alexandru Mitriță6p
5. Andrei Dumiter1p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Horațiu Moldovan5p
2. Radu Drăgușin4p
3. Andrei Rațiu3p
4. Alexandru Mitriță2p
5. Andrei Dumiter1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Horațiu Moldovan10p
2. Andrei Rațiu8p
3. Radu Drăgușin6p
4. Alexandru Mitriță4p

Votul specialiștilor

1. Horațiu Moldovan5p

Citește și:

„L-au făcut «morișcă»!” » Dragomir îl pune la colț pe rapidistul pe care-l cerea la națională: „Nici cu buletinul în mână nu știa cum îl cheamă”
RAPID - U CLUJ 2-3
„L-au făcut «morișcă»!” » Dragomir îl pune la colț pe rapidistul pe care-l cerea la națională: „Nici cu buletinul în mână nu știa cum îl cheamă”
Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie cheia succesului din Giulești: „Acolo am reușit să corectăm anumite lucruri”
RAPID - U CLUJ 2-3
Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie cheia succesului din Giulești: „Acolo am reușit să corectăm anumite lucruri”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează