GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

FIFA a lansat invitații la licitații pentru drepturile media pentru Mondialele din 2026 și 2030. Ce trebuie să știe cei interesați din România

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 11:13 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 13:08

FIFA tocmai a lansat invitații la licitație pentru drepturile media în perspectiva Cupei Mondiale din 2026 și 2030, adresându-se special către 6 țări din Europa Centrală și de Est, printre care și România. Există și o dată limită pentru înscriere.

FIFA tocmai a lansat invitații la licitație pentru drepturile media în perspectiva Cupei Mondiale din 2026 și 2030, a anunțat site-ul oficial al forului mondial.

Mai exact a recurs la acest demers pentru țări din Europa Centrală și de Est, mai exact pentru România, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Moldova și Slovacia.

Iată sumele cheltuite și veniturile FRF din mandatul lui Răzvan Burleanu pe 10 ani!
NAȚIONALĂ
Iată sumele cheltuite și veniturile FRF din mandatul lui Răzvan Burleanu pe 10 ani!

Detalii pentru înscrierea la licitația drepturilor TV

„Procesul de licitație va permite FIFA să selecteze entitatea sau entitățile care sunt cel mai bine plasate pentru a asigura angajamentele necesare de transmisie și programare pentru a îndeplini obiectivul FIFA de a ajunge la cel mai larg public posibil, oferind în același timp o experiență de vizionare de înaltă calitate pentru fani.

Entitățile care doresc să participe la procesele de licitație pot solicita ITT-urile relevante prin e-mail la adresa (adresele) pentru teritoriul sau teritoriile de interes", au transmis oficialii pe fifa.com.

Iată adresele unde se pot face înscrierile, termenul limită fiind 18 aprilie 2024, ora 10:00:

Bulgaria: [email protected]

Czechia: [email protected]

Hungary: [email protected]

Romania: [email protected]

Moldova: [email protected]

Slovakia: [email protected]

Ajungem și noi la Mondiale?! 2026 și 2030 este cu 48 de echipe

Cupa Mondială din 2026 va fi cea de-a 23-a ediție a competiției și va fi găzduită în comun de Canada, Mexic și SUA. Cu un număr-record de participante, 48 de echipe, 16 orașe gazdă și trei țări gazdă, turneul va cuprinde 104 meciuri în iunie - iulie 2026.

Astfel se oferă o șansă în plus țărilor din Europa Centrală și de Est să se califice. UEFA va beneficia de trei sloturi directe suplimentare, luându-și alocarea totală de la 13 la 16 echipe, au transmis reprezentanții forului internațional.

De asemenea, Cupa Mondială 2030 va include 48 de echipe și va genera o emoție enormă pe tot globul. Consiliul FIFA a convenit în unanimitate în octombrie 2023 că singura candidatură pentru competiția din 2030 va fi oferta combinată a Marocului, Portugaliei și Spaniei. .

În plus, Consiliul FIFA a fost de acord să găzduiască trei meciuri ale Cupei Mondiale 2030 în Uruguay, Argentina și Paraguay, ca parte a unei celebrări unice a centenarului, care să marcheze o sută de ani de când a avut loc prima Cupă Mondială, în Uruguay, în 1930.

1998este anul în care România a ajuns la ultimul Mondial al naționalei, cel din Franța, în care am trecut de faza grupelor

Amintirile lui Rodion Cămătaru despre ce a făcut cu banii de la Euro 1984

Match Quiz
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Ovidiu Burcă a făcut un top inedit » Cel mai glumeț, cel mai petrecăreț, cel mai pricinos: „Ieși afară, bați un cui și te schimbi acolo!" + „Eram în lesă, dar aveai de la cine învăța”

Jucătorii au fost șocați când l-au văzut pe „Prințul” Cristea cum era îmbrăcat la grătar, la Snagov: „Apoi a început caterinca” + Un dinamovist, criticat: „Se îmbrăca urât”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează