GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TVR

Un nou post de sport apare în România » Ce va transmite: „Poate genera venituri consistente!”

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 17:52 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 17:53

Televiziunea Publică va deschide două noi canale, printre care și unul de sport.

Paginademedia.ro informează că membrii Comitetului Director au aprobat înființarea noilor posturi TV, TVR Sport și TVR Folclor, urmând acum discuțiile din Consiliul de Administrație.

Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali
FCSB
Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali

Televiziunea Publică lansează TVR Sport

Potrivit sursei citate, în „Expunerea de motive” conducerea Televiziunii Publice a explicat că: „Platforma va promova, la nivel naţional educaţia în spiritul mişcării şi a unei dezvoltări sănătoase şi armonioase. Poate genera venituri consistente din media, publicitate, sponsorship şi proiecte speciale. Poate dezvolta parteneriate strategice cu Ministerul Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român - COSR, federaţiile de profil.

TVR, ca membru activ al EBU şi al altor organisme internaționale, poate beneficia de pachete de programe livrate de membrii organizației şi este preferat la pitch-urile pe competiții internaţionale majore. 

Staţiile private sunt orientate în mod special pe transmisiile sportive care fac audienţă (fotbal, tenis, handbal, ciclism, automobilism, snooker), indiferent dacă participa sportivi români. Sporturile de nişă sunt ignorate pentru obţinerea de profit”.

În acest moment, canale de sport de pe piața media din România sunt Prima Sport, Orange Sport, Eurosport, ProArena, Digi Sport, Sport Klub și Sport Extra.

Scandaluri în lanț la TVR 

În ultima perioadă, departamentul Sport al TVR a fost marcat de o serie de scandaluri

VIDEO Totul despre FCSB - Universitatea Craiova

Citește și: 

Shakira, complimentată de Gerard Pique » A fost prima dată când fostul fotbalist de la Barcelona a vorbit despre ea, după despărțire

„Aproape să ne ia la bătaie pe mine și pe antrenor” » Alt episod tensionat cu Ionel Ganea: banii de la un blat i-au declanșat criza de nervi din vestiar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
rav410wrc
rav410wrc  •  14 Februarie 2023, 23:28
Postat de yellowstone_vs pe 14 Februarie 2023, 15:55

Sa-i ia pe mironica, mocanu, angheluta si pe cei 3 de la gsp! Si pot numi postul TVRFCSB !!!

Un nou prost a aparut pe acest forum ... nea tanasuca !! :)))) Manevra, este acelasi tibi_Firicel_agramatu'_is_back, mai prost ca niciodata, cu extensia "_vs" ... very stupid !! ;))))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Februarie 2023, 18:09
Postat de steaua.libera pe 14 Februarie 2023, 14:56

Trai neneaca la TVR. Merg pe zeci de milioane pierderi in fiecare an, dar deschid posturi unul dupa altul. Fix de TVR sport era acum nevoie cand avem 4 Digi sau 4 Orange, 3 Prima, 2 Eurosport si 1 Sport Extra

Ei, uite că-ți apreciez comentariul. Bravo!

Dino
Dino  •  14 Februarie 2023, 16:06
Postat de pernobil pe 14 Februarie 2023, 15:25

Poate iti reactualizezi informatiile. Mai ales pentru posturile dupa care plangi. TVR Cultural (chiar HD) emite din decembrie 2022. Motivarea lor e chiar justa. Sunt atatea sporturi si competitii pe lumea asta dar nu sunt difuzate la noi pt ca "nu fac audienta". Pentru TVR, nu audienta si profitul sunt obiectivele (in mod teoretic), mai informeaza-te.

Asta ai recitat-o din fisa postului de la TVR? Nu stiam ca aveti timp si de forum. Defapt la cat o lalaiti pe acolo era normal sa ajungeti si pe aici.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează