GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AC Milan - Fiorentina: Gazdele forțează pasul decisiv către titlu! Trei PARIURI clare pentru duelul de pe San Siro + în tur s-au dat 7 goluri!

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 23:12 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 04:01

AC Milan și Fiorentina se întâlnesc duminică, de la 16:00, într-o partidă care contează pentru runda cu numărul 35 din Serie A. Echipa lui Pioli se poate desprinde la 5 puncte de Inter, principala urmăritoare în lupta pentru titlu.

După cadoul primit de la Ionuț Radu, AC Milan a devenit favorită pentru câștigarea campionatului în Italia. „Diavolii” au 74 de puncte, cu 2 mai mult față de Inter, care a cedat în runda precedentă la Bologna, scor 1-2.

După două înfrângeri la rând, Fiorentina și-a diminuat considerabil șansele pentru a prinde un loc de cupă europeană. Trupa viola a cedat cu Salernitana (1-2) și a fost spulberată în etapa trecută de Udinese (0-4), chiar pe teren propriu.

22 de victoriiare AC Milan în acest sezon // cele mai multe! Inter și Napoli au câte 21 de succese

Fiorentina e pe 7 acum, cu 56 de puncte, la 3 lungimi de Lazio, echipă care a câștigat dramatic cu Spezia, 4-3, și la două puncte în spatele lui AS Roma, echipă care încă n-a jucat în etapa a 35-a.

Partida tur a fost o adevărată nebunie. Fiorentina a câștigat cu 4-3, la capătul unui meci absolut fantastic. Trupa din Florența a avut 3-0, dar a tremurat în final, când milanezii puteau să smulgă chiar și o remiză. În poarta lui Milan a fost Ciprian Tătărușanu, în timp ce în atacul Fiorentinei era Vlahovici, în prezent la Juventus.

Trei PONTURI pentru AC Milan - Fiorentina:

  • Victorie AC Milan - cotă 1,65 la Unibet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,80 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,70 la Superbet
Petrolul - CSA Steaua: Duminica începe cu meci tare în Liga 2! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel încins la Ploiești
PONTURI PARIURI
Petrolul - CSA Steaua: Duminica începe cu meci tare în Liga 2! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel încins la Ploiești
CFR Cluj - Farul: Cât de tare i se va opune Hagi lui Petrescu? Cotă neașteptat de mare pentru succesul gazdelor + trei PONTURI
PONTURI PARIURI
CFR Cluj - Farul: Cât de tare i se va opune Hagi lui Petrescu? Cotă neașteptat de mare pentru succesul gazdelor + trei PONTURI

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează