GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Au apărut cotele! Echipele românești au șanse infime să prindă grupele cupelor europene!

Articol de - Publicat marti, 11 august 2020 09:32 / Actualizat marti, 11 august 2020 09:38

În Liga 1, lupta pentru calificarea în cupele europene s-a încheiat, însă șansele ca echipele noastre să reușească să prindă grupele acestor competiții sunt mici. 

Casele de pariuri confirmă ipoteza, acordând șanse infime pentru a trece de tururile preliminare. 

Agenția Betano propune cote pentru ca CFR Cluj să ajungă în grupele Ligii Campionilor, iar FCSB, CS U Craiova și Botoșani în cele ale Europa League. 

CFR Cluj, șanse aproape de zero

Clujenii au cota 25.00 pentru a ajunge la ”masa bogaților” și cota 1.001 pentru a rata prezența în grupele Champions League. 

CFR Cluj se califică în grupele Ligii CampionilorCota
Da25.00
Nu1.001
*cote oferite de Betano 

Dacă va fi eliminată din Liga Campionilor, CFR Cluj va continua în preliminariile Europa League, urmând să lupte pentru calificarea în grupele acestei competiții. În primul tur preliminar din Champions League, CFR Cluj urmează să întâlnească în deplasare, în Malta, formația Floriana FC, iar dacă va reuși să se califice, în turul secund o așteaptă Dinamo Zagreb. 

Nici în Europa League nu avem șanse prea bune

În privința echipelor calificate în Europa League, șansele sunt tot defavorabile. Cel mai prost e văzută FC Botoșani, care are cota 50.00 pentru a ajunge în grupe și cota 1.001 pentru a eșua pe parcurs. În primul tur preliminar, moldovenii urmează să evolueze pe data de 27 august în Kazahstan, în manșă unică, contra lui FC Ordabasy. 

FC Botoșani se califică în grupele Europa LeagueCota
Da50.00
Nu1.001

Craiova nu e văzută la fel de rău, dar are tot șanse mici pentru a ajunge în grupe. Oltenii vor evolua în turul 1 în Georgia, împotriva lui Locomotiv Tbilisi. 

CS U Craiova se califică în grupele Europa LeagueCota
Da4.50
Nu1.18

Ceva mai bine e cotată FCSB, care are o experiență eruopeană superioară craiovenilor și botoșănenilor. În plus, echipa lui Gigi Becali urmează să joace în primul tur preliminar din Europa League pe teren propriu, contra armenilor de la FC Shirak. Dar șansele de a prinde grupele sunt tot mici. 

FCSB se califică în grupele Europa LeagueCota
Da3.00
Nu1.35

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close