GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chelsea - Real Madrid: „Galacticii” caută revanșa la Londra! Trei PONTURI pentru un meci tacticizat la maximum pe Stamford Bridge

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 08:00

Chelsea și Real Madrid se întâlnesc azi, de la 22:00, în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Ibericii vin la Londra fără antrenorul principal, Carlo Ancelotti fiind în continuare pozitiv la coronavirus, dar cu poftă de revanșă după ce s-a întâmplat în sezonul precedent.

Chelsea și Real Madrid joacă, din nou, o dublă tare în Liga Campionilor. În sezonul trecut, londonezii o învingeau pe Real în semifinale, după două partide în care Tuchel l-a surclasat tactic pe Zinedine Zidane. 1-1 pe Bernabeu și victorie cu 2-0 pe Stamford Bridge. Londonezii aveau să câștige trofeul! Pe aceeași arenă se va juca și în această seară.

Chelsea este una dintre cele mai imprevizibile echipe din Europa în acest moment al sezonului. Incertitudinea de la nivelul conducerii, cu Roman Abramovici forțat să vândă clubul, s-a resimțit și în jocul trupei lui Tuchel. Albaștrii au pierdut din ritm, iar în campionat tocmai au pierdut cu 1-4, acasă, contra nou-promovatei Brentford.

Chelsea e pe 3 în acest moment, fără șanse la titlu, dar cu emoții pentru un loc de Liga Campionilor, acolo unde Tottenham și Arsenal pun presiune mare din spate (5 puncte diferență).

La Real, situația e complet diferită. Madrilenii se îndreaptă spre titlu în La Liga: au 12 puncte mai mult decât Barcelona și Atletico Madrid, cu 8 etape înainte de final. Practic, în mare măsură, totul e jucat în Spania. Real a trecut de Celta Vigo, 2-1, și vine la Londra să obțină un rezultat care să-i permită să rezolve calificarea pe Bernabeu. Cam același scenariu ca în fața lui PSG!

Trei PONTURI pentru Chelsea - Real Madrid:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,72 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,52 la Unibet
  • Chelsea face minimum 13 faulturi - cotă 1,85 la Superbet
Villarreal - Bayern Munchen: Rezistă „Submarinul” în fața bavarezilor? Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel în care oaspeții au prima șansă
PONTURI PARIURI
Villarreal - Bayern Munchen: Rezistă „Submarinul” în fața bavarezilor? Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel în care oaspeții au prima șansă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează