GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - FC Argeș: „Câinii” mai fac o încercare și în Cupa României! Trei PONTURI pentru un meci echilibrat în Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2021 14:54 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 17:13

Dinamo și FC Argeș se întâlnesc azi, de la 21:00, în cel mai important meci al zilei din optimile de finală ale Cupei României. Confruntarea din Ștefan cel Mare reprezintă o nouă șansă pentru trupa lui Mircea Rednic de a ieși din criza acută pe care o traversează în prezent.

Aflată într-o lungă perioadă neagră în Liga 1, Dinamo a părut că vede luminița de la capătul tunelului doar în Cupa României. Printre înfrângerile bifate în campionat, „câinii” au strecurat succesul la limită cu Ripensia, din 16-imi, iar acum speră la un nou rezultat pozitiv și în fața lui FC Argeș.

Dinamo și FC Argeș s-au întâlnit în runda a 7-a a sezonului în curs din Liga 1, piteștenii având câștig de cauză. Trupa lui Ianovschi și Prepeliță a câștigat cu 2-0 duelul din Ștefan cel Mare, grație dublei semnate de Cristi Tănase.

De altfel, FC Argeș a câștigat ultimele două deplasări de la București, contra lui Dinamo. Bucureștenii stau mai bine la duelurile desfășurate la Pitești. Pe terenul lui FC Argeș, Dinamo s-a impus de două ori în sezonul trecut, 1-0 și 2-1.

„Câinii” vin după remiza din derby-ul cu Rapid, scor 1-1, acolo unde Carnat a egalat pentru giuleșteni în finalul meciului, cu o execuție splendidă. FC Argeș traversează o formă excelentă, cu două victorii la rând în campionat, și o serie de 9 meciuri consecutive fără eșec (Liga 1 + Cupa României).

Trei PONTURI pentru Dinamo - FC Argeș:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,60 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,62 la Unibet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,72 la Betano

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează