GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

FCSB și Universitatea Craiova sunt în oferta Betano pentru pariuri virtuale!

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2020 20:34

Chiar dacă sportul a intrat aproape în totalitate într-o perioadă de pauză, pariurile pot continua. Ele au existat dinainte de apariția fotbalului sau a tenisului și, cu siguranță, vor rezista și situației din prezent. 

Casa de pariuri Betano oferă posibilitatea de a miza pe FCSB sau Universitatea Craiova, dar și pe echipe precum Feroviarii, Marinarii sau Câinii! ”Transmisiunile sportive” virtuale cuprind meciuri din fotbal, baschet sau tenis ce beneficiază inclusiv de comentarii în limba română, dar și curse de ciclism, motociclism, ogari și cai, cu comentarii în engleză.

FCSB și Universitatea Craiova sunt în oferta Betano pentru pariuri virtuale!

Dacă nu vreți să vă îndepărtați prea tare de competițiile preferate, atunci sporturile virtuale prezente în ofertele caselor de pariuri ar putea să vă ofere o soluție. Acestea au o grafică asemănătoare jocurilor de FIFA sau de NBA de pe console sau de pe calculator și așa cum vom vedea, pot aduce și câștiguri într-un mod asemănător celui în care se pariază, spre exemplu, la masa de ruletă. 

FCSB și Universitatea Craiova sunt în oferta Betano pentru pariuri virtuale!

Date statistice și informații despre echipe

La masa de ruletă, bila poate ateriza în oricare dintre cele 37 de sloturi iar jucătorii își testează inspirația sau aplică diverse scheme pentru a câștiga. Și sporturile virtuale sunt asemănătoare din acest punct de vedere, în sensul în care rezultatul unui meci de fotbal virtual este decis aleator de un soft de calculator. Există, totuși, o diferență importantă. Fiecare partidă din ofertă este însoțită de o serie de detalii despre echipe, precum ratingul fiecărui club (de la 1 la 6), forma de moment (ultimele 5 meciuri) sau media de goluri înscrise. 

FCSB și Universitatea Craiova sunt în oferta Betano pentru pariuri virtuale!

Avantajul evenimentelor virtuale e că întâlnirile sunt prezentate în rezumat, fiind disponibile doar fazele ”fierbinți”, precum golurile, ratările mari sau loviturile de la 11 metri. De asemenea, meciurile sunt programate la 3 minute distanță unul de altul, ceea ce înseamnă că putem să ne stabilim o serie de strategii de câștig. La Betano, iubitorii fotbalului vor avea ocazia să întâlnească și numele unor formații cunoscute, precum FCSB, Universitatea Craiova, Stuttgart, Braga sau PAOK, acestea fiind o parte dintre cluburile sponsorizate de casa de pariuri. Se oferă cote, exact ca la o partidă reală, iar pariorii pot alege să mizeze pe victoria uneia dintre formații sau pe un meci egal, pe numărul de goluri ori pe scorul corect. 

FCSB și Universitatea Craiova sunt în oferta Betano pentru pariuri virtuale!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează