GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Jablonec - CFR Cluj: Campioana României debutează în grupele Conference League! Trei PONTURI pentru duelul complicat din Cehia

Articol de - Publicat joi, 16 septembrie 2021 01:07 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 01:20

Jablonec și CFR Cluj se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care deschide prima etapă din grupele UEFA Conference League. Clujenii merg în Cehia după startul ratat din noul mandat al lui Dan Petrescu, înfrângerea de la Botoșani, 0-1.

Revenirea lui Dan Petrescu în Gruia n-a adus șocul căutat de șefii campioanei. „Bursucul” a început cu un eșec, 0-1 cu Botoșani, și a întrerupt astfel traseul perfect al CFR-ului sub comanda lui Marius Șumudică: 7 victorii în primele 7 etape. Acum, Petrescu e obligat să revină cu o victorie din Cehia pentru a reface rapid atmosfera din lotul clujenilor.

Cu gândul la grupele Champions League și cu obiectiv clar calificarea în grupele Europa League, CFR a trebuit să se mulțumească și cu „bronzul” - prezența în grupele Conference League. Grupă cu Jablonec, Alkmaar și Randers, trei echipe de valori apropiate, poate doar cu olandezii desprinzându-se, ușor, în favoriți.

Lista europeană i-a dat mari bătăi lui Dan Petrescu, antrenor care s-a plâns în mai multe rânduri că i-a fost greu să decidă lotul CFR-ului pentru meciurile din Conference League. Nici situația medicală nu-i prea bună la CFR, cu Alibec accidentat și, mai nou, cu Burcă din nou incert pentru o partidă oficială.

La casele de pariuri, CFR Cluj este văzută favorită, dar diferența este una șubredă, semn că și specialiștii văd un duel echilibrat în Cehia. Totuși, clujenii ar putea profita de startul greoi de sezon al lui Jablonec - abia pe poziția a 11-a, cu doar 2 succese în primele 7 etape.

Trei PONTURI pentru Jablonec - CFR Cluj:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,65 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,70 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,90 la Betano

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează