GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Sociedad - Real Madrid: „Galacticii” au deplasare grea la San Sebastian! Trei PONTURI cu cote excelente pentru meciul zilei în La Liga

Articol de - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 13:16 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 13:16

Real Sociedad și Real Madrid se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru runda a 16-a din La Liga. „Galacticii” merg la San Sebastian din postura de lider, dar Sociedad rămâne o echipă complicată în acest sezon!

Vechiul lider vs. actualul lider. Cam așa arată duelul dintre Real Sociedad și Real Madrid. Gazdele au ocupat prima poziție în debutul sezonului, în timp ce madrilenii s-au desprins acum în fruntea ierarhiei din Primera. Trupa blanco are 36 de puncte, cu 7 puncte mai mult decât Real Sociedad și Atletico Madrid.

Real n-are amintiri prea plăcute de la ultima deplasare la San Sebastian. Real Sociedad a ținut-o în șah pe teren propriu și s-a terminat 0-0. De fapt, ultimele două dueluri directe n-au avut nicio învingătoare!

35 de goluria marcat Real Madrid în acest sezon // cel mai bun atac din La Liga

Real Sociedad e în scădere de formă și are doar două succese în ultimele cinci etape de campionat. În plus, trupa pregătită de Imanol Alguacil n-a câștigat în ultimele două runde din La Liga: 0-0 cu Valencia și 0-1 cu Espanyol.

Real Madrid are 10 partide la rând (7 în campionat și 3 în Liga Campionilor) fără înfrângere. Elevii lui Carlo Ancelotti au 9 victorii și o remiză, surpriza cu Osasuna, 0-0.

Trei PONTURI pentru Real Sociedad - Real Madrid:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează