GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

5 trucuri de auto detailing pentru a reda strălucirea mașinii tale

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2023 12:42 / Actualizat marti, 07 martie 2023 12:42

Mașina poate fi considerată cea de-a doua casă a noastră - de aceea este important ne simțim cât mai bine în ele, să le menținem curate și ordonate. 

5 trucuri pentru a reda strălucirea mașinii tale de la profesioniștii de auto detailing

Vei învață simplu și rapid cum să-ți cureți mașina mai ușor și eficient. Iar dacă încă nu ai ajuns într-un magazin produse detailing auto, acum e momentul - pentru că vei avea nevoie de produse și accesorii eficiente. 

1. Prevenirea

Probabil este cea mai bună metodă de a-ți menține mașina într-o stare nouă. Folosim produse simple, solutii curatare exterior auto - precum cele de spălare fără apă. 

Când te apuci de spălat și curățat mașina, vei pulveriza produsul, îl lași să acționeze puțin,  după ștergi cu laveta din microfibră și gata.

Toată acțiunea poate dura până la 10 minute. Astfel, economisești bani, timp, dar menții culoarea mașinii tale și fără zgârieturi. 

2. Spălatul corect

Vei avea nevoie de două găleți de apă - una pentru clătire și una ce va conține apă cu săpun auto și bineînțeles să ai la îndemână laveta. 

Spălarea și șamponarea mașinii sunt instrumentul perfect pentru a obține o curățare cât mai profundă și, va îndepărta chiar și excrementele de pasăre. 

Ai nevoie de o soluție de spălat care să curețe și să protejeze în același timp, fără să mătuiască vopseaua. 

3. Interiorul are prioritate

Are o importanță mare, iar curățarea se va face cu solutii interior auto, care vor proteja și întreține suprafețele.

Se acordă o atenție deosebită suprafețelor din piele naturală, sintetică sau vinil. Important e să ajungi și în locurile greu accesibile - unde mai pot fi firimituri sau praf. 

Aplici o cantitate suficientă și astfel vei controla mai ușor soluția distribuită, dar mai ales nu va mai ajunge pe geamuri. Muncești inteligent și sigur! 

4. Uscarea și ceruirea

Începi întotdeauna cu geamurile - cu un prosop (de calitate) sau lavete din microfibră pentru a amortiza întinderea murdăriilor și a impurităților. Acest aspect va ajuta și la evitarea zgârierii vopselei. 

Ceara este gata de aplicare doar atunci când ești sigur că mașina este curată și atent spălată. Iar produsul se lasă mai întâi să se usuce după care îl vei șterge cu laveta.

5. Jantele și cauciucurile

Le poți reda curățenia și strălucirea spălându-le cu apă și șampon auto. 

Iar pentru îndepărtarea resturilor grele sau în spațiile mai greu accesibile, poți utiliza o perie cu păr natural.

E bine să ai în vedere curățarea jantelor și a cauciucurilor înainte de spălarea autovehiculului de sus în jos. 

Aplică aceste sfaturi și vei avea o mașină lustruită și îngrijită într-un mod cât mai profesional. 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează